Ніж складальний Opinel 7 VRN тип Viroblock Довжина клинка 80мм

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж складальний Opinel 7 VRN тип Viroblock Довжина клинка 80мм

Продавець:RSI

3.9/5  ( 201 оцінок )

712

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опінель 7 відноситься до однієї з перших лінійок компанії Опінель. Дизайн даного модельного ряду був розроблений Жозефом Опінелем ще наприкінці 19 століття. І в цілому, конструкція перших екземплярів вийшла настільки вдалою, що ножі французького майстра почали мати попит у всьому світі, і до 1940-х років було продано вже понад 20 мільйонів одиниць.

Справу продовжила його сім'я, і на сьогоднішній день компанія Опінель є всесвітньо відомим брендом, що випускає не тільки складані ножі, а й найрізноманітніший інструментарій. У виробництві високоякісної продукції сім'ї Опінель допомагає більш ніж сторічний досвід, новітні технології та відгуки користувачів з усіх куточків планети.

Саме завдяки прагненню створити найбільш універсальний і придатний для екстремальних ситуацій ніж з'явилася лінійка Natural з клинками з карбонованої сталі. Одним з найпопулярніших представників цієї лінійки став ніж Опінель 7. Його меч виготовлений з високовуглецевої сталі марки ХС90. Лезо з такого металу після термічної обробки відрізняється дуже високою міцністю, а його твердість знаходиться на рівні 59-60 HRC. Такі характеристики дозволяють використовувати ніж навіть у найскладніших умовах, проте клинок вимагає ретельного догляду.

Opinel 7 обладнаний фірмовим замком virobloc, який встановлюється на складні ножі компанії Opinel з 1955 року. Цей замок дозволяє надійно фіксувати лезо у відкритому або закритому положенні та повністю виключає можливість випадкового зміщення леза.

Єдина деталь, якої практично не торкнулися зміни, це ручка. Для ножів Опінель 7 вона традиційно виготовляється з бука та має класичну форму.

Ніж Опінель 7 ідеально підійде для любителів активного відпочинку, яким потрібний міцний та надійний меч на час походу. Також, Опінель 7 може стати гарним доповненням до вашої колекції або чудовим подарунком, адже його класичний дизайн і ергономічна форма припаде до смаку багатьом поціновувачам якісних ножів.

особливості:

ніж має доладну конструкцію;
загальна довжина відкритого ножа – 170 мм;
довжина клинка становить 80 мм;
клинок виконаний із високовуглецевої сталі марки ХС90;
рукоятка виконана з бука.
Тип товару Ножі
Бренд Opinel
Тип ножа складаний
Вид ножа кишеньковий
Тип замку Viroblock
Твердість клинка 59-60 HRC
Сталь клинка вуглецева
Марка стали ХС90
Тип заточування прямий
Колір клинка сірий
Форма клинка drop-point
Матеріал рукоятки Дерево
Загальна довжина 170 мм
Довжина клинка 80 мм
Товщина клинка 1.5 мм
Колір рукоятки коричневий, бежевий
Вага 46 г

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80
Загальна довжина, мм
  • 170
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».