Ніж складальний Opinel inox 8 VRI тип Viroblock Довжина клинка 85мм

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж складальний Opinel inox 8 VRI тип Viroblock Довжина клинка 85мм

Продавець:RSI

3.9/5  ( 201 оцінок )

721

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опінель - одна з найпопулярніших компаній, що виробляють ножі, у світі та найпопулярніша у Франції. Починалося все з однієї людини, Жозефа Опінеля, яка створила перші моделі та представила їх публіці. Багато покупців знайшли ці ножі дуже зручними. А акцент, який робився на якість, пізніше дав плоди, що стало зрозуміло напередодні 40-х років 20-го століття. Адже до цього моменту вже було продано близько 20 мільйонів екземплярів і кількість продажів не припиняє зростати донині. Зараз ми можемо побачити, що компанія Опінель продовжує роботу з удосконалення і періодично представляє публіці нові та нові моделі, які також мають відмінну якість і не поступаються в надійності іншим ножам.

Однією з найпопулярніших моделей, призначених для садових робіт, є ніж Opinel 8. Давайте розглянемо, чим він хороший і для чого придатний. Почнемо з того, що модель має міцне лезо з нержавіючої сталі марки Sandvik 12С27 (при використанні цього матеріалу на клинку ставлять позначку «Inox»). Як і всі складні ножі Opinel, ця модель має замок Virobloc, конструкція якого була запатентована та використовується виключно у ножах цієї компанії. Цей замок досить добре зарекомендував себе, проте пізніше був трохи доопрацьований, що дозволило складаним ножам Опінель вийти на світовий ринок. Нинішні моделі з доопрацьованою версією замку можуть надійно фіксуватися у двох положеннях, що дозволяє максимально комфортно не тільки працювати, але й зберігати дані ножі. Під час виготовлення всі клинки проходять безліч процедур, тестів і термічну обробку, яка забезпечує твердість металу на рівні 57-58 HRC.

Застосовувати садовий ніж Opinel 8, як відомо з назви, рекомендується саме для робіт у саду. Це може бути чищення рослин, зрізання дрібних гілок та інша робота, де потрібне невелике, надійне лезо. Якщо вам важлива якість і довговічність інструментів, з якими ви працюєте, садовий ніж Опінель 8 цілком задовольнить вас своїми характеристиками і прослужить не один рік навіть при експлуатації в найважчих умовах.
Тип товару Ножі
Бренд Opinel
Тип ножа складаний
Вид ножа кишеньковий
Тип замку Viroblock
Твердість клинка 57-58 HRC
Сталь клинка нержавіюча
Марка сталі Sandvik 12C27
Тип заточування прямий
Колір клинка сірий
Форма клинка drop-point
Матеріал рукоятки Дерево
Загальна довжина 193 мм
Довжина клинка 85 мм
Товщина клинка 2 мм
Колір рукоятки коричневий, бежевий
Вага 46 г

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 193
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».