Сошки Aim Sports H. STYLE SPRING TENSION BIPOD Коротка 15 см BPHS01

Сошки Aim Sports H. STYLE SPRING TENSION BIPOD Коротка 15 см BPHS01

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

2 200

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки H. STYLE SPRING TENSION Bipod Коротка 15 см налаштовується по висоті, забезпечуючи ідеальну позицію для стрільби в різних положеннях. Незалежно від того, чи потрібна зручність стрільби з коліна або перебуваючи в положенні лежачи, можна миттєво адаптувати сошку під ваші уподобання.

Кріплення здійснюється безпосередньо до поворотного стрижня і дозволяє забезпечити найвищу ступінь стійкості і бездоганну інтеграцію з вашим стрілецьким обладнанням. Це забезпечує стабільність і запобігає зайвим рухам, що особливо важливо для точної стрільби на далеких дистанціях.

Інтуїтивно зрозуміла система підпружинених телескопічних ніжок обумовлює швидке і плавне регулювання висоти сошки. Вам більше не доведеться витрачати час на ручну настройку кожної ніжки, що дозволяє зосередитися на точності наведення і стрільбі.

Сошки виготовлені з легкого, але міцного алюмінію, що гарантує прекрасне поєднання міцності і портативності. Додатково укріплені високовуглецевою сталлю, чим пояснюється довгий термін служби навіть в самих екстремальних умовах.

Чорне тверде анодоване покриття не тільки забезпечує елегантний зовнішній вигляд, але і захищає поверхню від корозії і механічних пошкоджень.

Характеристики

Місце кріплення
Матеріал
Фіксація на зброю
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами