Пневматична гвинтівка Diana XR200 Green

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Diana XR200 Green

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

45 760

Є в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Diana XR200 - це пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням повітря (PCP) від всесвітньо відомого німецького бренду Diana. Модель XR200 є першою в новій лінійці XR PSP. Вперше її було продемонстровано на всесвітній виставці зброї SHOT Show у 2022 році. Diana XR200 поєднує в собі найкращі напрацювання компанії Diana за багато років! Саме тому вона ідеально підходить не тільки для розважальної стрільби, а й спортивної стрільби.

ОСОБЛИВОСТІ

  1. Diana XR200 оснащена німецьким стволом Lothar Walther, проте є модифікації з полігональними стволами та оптимізованими для кулі стволами. Ствол захищений кожухом і має вбудовану систему компенсації звуку та стабільності кулі.
  2. Однією з особливостей Diana XR200 є те, що завдяки конструктивним особливостям вона чудово підходить як для правші, так і для шульги, адже бічний важіль зведення можна з легкістю перекинути з одного боку на інший. Для цього достатньо відкрутити всього один гвинт. Приклад також двосторонній.
  3. Ще однією конструктивною особливістю є розташування манометра HPA. Він розташований у передній частині напірної трубки та повернутий до стрілки, що дає можливість спостерігати за рівнем тиску в резервуарі без зміни положення під час стрільби. Великою перевагою цієї особливості є безпека, оскільки, щоб перевірити тиск, не потрібно перевертати гвинтівку стволом донизу.
  4. Оснащена магазином на 14 пневматичних куль, калібром 4,5 мм. Магазини, встановлені в гвинтівці, досить глибокі і здатні приймати кулі довжиною до 16 мм.
  5. Також Diana XR200 регулюється завдяки регулятору Altaros, призначеному для постійного підрахунку пострілів. На правому боці механізму встановлено манометр, що показує налаштування регулятора. Крім того, рівні потужності можна регулювати за допомогою гвинта.
  6. Крім подачі кулі з обертового магазину, передбачений лоток для двох пострілів, який передбачений для точної стрільби, такої як Benchrest - змаганням зі стрільби на великі відстані.
  7. Має двоступеневий регульований спусковий гачок із зусиллям зносу від 500 до 700 грам.
  8. Гвинтівка має досить високу потужність, максимальний тиск резервуара - 200 бар. При пострілі гвинтівка видає максимальну енергію 29 Дж.
  9. На нижній частині ложа гвинтівки розташована довга зручна планка, на яку можна кріпити сошки.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1090
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!