Камуфляжна маскувальна стрічка для маскування SACT-T1 (Self-adhesive camouflage tape Type-1) Зимовий камуфляж 4,8м (SACT-T1-4224)

3 відгуки

Код:  404139453

Камуфляжна маскувальна стрічка для маскування SACT-T1 (Self-adhesive camouflage tape Type-1) Зимовий камуфляж 4,8м (SACT-T1-4224)

3 відгуки

Код:  404139453

Тип забарвлення камуфляжу: Зима

Продавець:Runway24

4.8/5  ( 372 оцінок )

180

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис виробу. Камуфляжна стрічка стала одним з найулюбленіших аксесуарів для широкого спектра видів діяльності такі як полювання, військові навчання та інші. Ця універсальна стрічка є ідеальним вибором для досягнення найвищого рівня маскування вогнепальної зброї та спорядження. Для багатьох військовослужбовців та мисливців вона дозволяє їм легко зливатися з навколишнім середовищем.

Ця сучасна маскувальна стрічка зовні нагадує еластичний бинт. Однак вона прилипає до різних предметів і до самої себе, що робить її дуже адаптивною. При обмотуванні нею вогнепальної зброї чи іншого предмета, перший шар прилипає до предмета, а згодом стрічка прилипає до самої себе. Її можна описати як липкий еластичний бинт з камуфляжним малюнком.

Хоча основне використання камуфляжної стрічки - це маскування вогнепальної зброї, вона знайшла більш широке застосування. Цей виріб використовують як аксесуар для маскування оптичних приладів, таких як приціли та польові біноклі, а також ліхтариків, руків'їв ножів і навіть нашийників для собак. Примітно, що ця стрічка не лише приховує, але й захищає пристрої, включаючи зброю та оптику, від факторів навколишнього середовища, таких як пил, бруд та подряпини. Крім того, вона може забезпечити ізоляцію від гарячих або холодних поверхонь, гарантуючи, що руки залишатимуться в комфорті. Її неслизька якість робить її надійною під час використання.

Спосіб використання. Щоб наклеїти стрічку на потрібний об'єкт, її слід добре розтягнути перед тим, як обмотати навколо предмета. Еластичність стрічки дозволяє забезпечити ефективне покриття, що перевищує товщину стрічки приблизно в 90 разів. Важливо, що ця стрічка придатна для багаторазового використання, не містить залишків клею і не залишає слідів. За потреби її можна акуратно зняти та використати на іншому об'єкті.

      

Особливості:

- надійно приклеюється до об'єктів та до себе;

- забезпечує ефективне маскування;

- захищає від пилу, бруду та подряпин;

- довжина: 4,8 м;

- ширина: 5 см;

- вага: 20 г.

Характеристики

Тип забарвлення камуфляжу
Матеріал
  • Текстиль
Особливості
  • надійно приклеюється до об'єктів та до себе; забезпечує ефективне маскування; захищає від пилу, бруду та подряпин; довжина: 4,8 м; ширина: 5 сантиметрів; вага: 20 г.
Розміри
  • 4,8 м x 5 см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Іван Шапошник
    Відгук від покупця. Продавець: Runway24. Тип забарвлення камуфляжу: Зима

    Велике дякую!!!

    Переваги:
    дякую за подарунок
  • Никита Ремыга
    Відгук від покупця. Продавець: Runway24. Тип забарвлення камуфляжу: Зима

    Очень хорошая лента, достаточно сливается со снегом в лесу, тяжело заметить

    Переваги:
    Красивый камуфляж
    Недоліки:
    Нема

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки