Ніж Туристичний Handao Trident Outdoor Survival Knife D-123 Black

Ніж Туристичний Handao Trident Outdoor Survival Knife D-123 Black

Продавець:SIMo4ka

4.4/5  ( 174 оцінок )

1 899

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Туристичний Handao Trident Outdoor Survival Knife D-123 Black

Туристичний ніж Handao Trident Outdoor Survival Knife (D-123) із нержавіючої сталі з титановим покриттям. Для виготовлення ножа використовується нержавіюча сталь марки C440, яка відрізняється стійкістю до механічного впливу та температурних перепадів. Наявність покриття титану забезпечує надійний захист від корозії.

Виріб має фіксоване лезо, завдяки чому ніж активно використовують у походах. Також цей ніж підійде для застосування на тренуваннях з виживання. Ніж Handao Trident Outdoor Survival Knife (D-123) підійде для будь-яких завдань у похідних та міських умовах: на звороті клинка розташовані зубці та відкривачка для пляшок, а металевий виступ на обусі нагоді, щоб розбити скло в аварійній ситуації.

Дизайн тактичного ножа Xiaomi Handao Trident Outdoor Survival Knife (D-123) ергономічний та мінімалістичний. Рукоятка ножа виконана із спеціального протиковзкого покриття.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Матеріал леза: нержавіюча сталь 440 Загальна довжина: 235 мм Довжина леза: 98 мм Товщина клинка: 4 мм Кут нахилу наконечника: 55°
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».