Пневматичний пістолет Umarex Glock 17 Blowback black, BB/Pellet (5.8365) MS

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Umarex Glock 17 Blowback black, BB/Pellet (5.8365) MS

Продавець:KHmastershot

4.9/5  ( 141 оцінок )

6 200

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Umarex Glock 17 Blowback black, BB/Pellet (5.8365) - повна копія вогнепального пістолета Glock 17. Виготовляється за офіційною ліцензією Glock (Австрія) на потужності Umarex (Німеччина).

Завдяки ліцензії копія є настільки точною, що відрізнити поглядом від бойового навряд чи вдасться. Ця копія повністю відповідає вигляду оригінального пістолета з усіма його маркуваннями. На затворі вигравірувано фірмовий логотип бренду Glock, модель пістолета, калібр точно як на вогнепальному. Габаритні розміри, вага, рукоятка з логотипом – все це створює відчуття присутності в руках бойового пістолета.

Виготовлений відповідно до вогнепального оригіналу, у полімерному корпусі з металевим рухомим затвором із системою Blowback. У момент пострілу затвор здійснює рух імітуючи викид відстріленої гільзи. Дана система дозволяє стрілці отримати найреалістичніші відчуття віддачі і повністю зануритися в реалістичність роботи вогнепального пістолета. Запобіжник подвійної дії. Перемикач запобіжника розташований "під стволом", там-таки присутня планка Weaver для можливості встановлення тактичного обладнання, такого як ліхтар або лазерний вказівник. У спусковому гачку розташована друга пелюстка-запобіжник, аналогічно вогнепальної версії.

Дана модель має особливість – стріляє як сталевими кульками ВР 4,5мм, так і свинцевими кулями Diabolo 4,5мм. Постріл провадиться за рахунок отримання енергії від газових балончиків з CO2. У комплект поставки входить чотири восьмизарядні барабани. Три барабанчики під кулю BB та один під свинцеві кулі Diabolo. Всі чотири барабанчики фіксуються на магазині, один вставляється безпосередньо для стрілянини, і три змінні, для швидкої перезарядки, нерухомо фіксуються на корпусі магазину, що дуже практично, тому що немає необхідності мати спеціальне місце для зберігання резервних барабанів.

 Підтискний гвинт балона, під шестигранник, ховається під зсувною п'ятою магазину, що також приховує від очей спортивну версію пістолета. Ключ шестигранника входить до комплекту виробу. Для швидкісного та зручного прицілювання на прицільній планці та мушці є маркери білого кольору.

Характеристики:
Тип: Зі стисненим газом СО2
Калібр, мм: 4,5
Початкова швидкість польоту кулі, м/с: 110 (сталеві BB) / 100 (кулі Diabolo)
Дульна енергія, Дж:

Характеристики

Джерело енергії
Особливості
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!