Монокуляр Night Vision Monocular 14G kit (IIT GTX Green)

Монокуляр Night Vision Monocular 14G kit (IIT GTX Green)

Продавець:Satellite Generation

154 160

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект NORTIS Night Vision Monocular 14G та оптичний підсилювач IIT GTX Green 

Монокуляр Нічного Бачення NORTIS 14G – це новий прогресивний продукт (виготовлений за стандартом Mil-Spec) та розроблений на основі новітніх оптоелектронних технологій. Прилад увібрав у себе весь досвід застосування подібних пристроїв класу PVS 14 версій Gen 2 до Gen 3+ з різним FOM від 1600 до 2300 і більше. Доступно кілька діапазонів трубок нічного бачення NORTIS 14 і в залежності від оптичного підсилювача EOP, що використовується, і автоматики монокуляра Ви отримуєте різні можливості приладу. Прилади використовуються переважно для піших подорожей, для водіїв автомобілів, але можуть застосовуватися для пілотів гелікоптерів та ін. 

Переваги моделі NORTIS 14G/W Легкість конструкції (вага виробу на 200-250 г менша за аналоги, що дуже суттєво при тривалому використанні); Висока чіткість зображення з чистою матрицею без точок або битих пікселів на екрані завдяки використанню сучасного обладнання при виробництві ЕОП оптичного підсилювача - GTR/GTX.

Керування NORTIS 14G/W просте і не потребує особливих знань із вбудованим захистом від засвічення або спалаху. Збільшення в приладі можна змінити шляхом доповнення об'єктива з 3-5-кратним або 8-кратним збільшенням. Прилад нічного бачення оснащений вбудованим інфрачервоним освітлювачем для підсвічування в закритих приміщеннях і системою автоматичного посилення. Особливістю цього приладу є збільшений до 60 годин час роботи, що в середньому на 20 годин більше за аналоги. 

Високопрактичний оптичний підсилювач IIT GTR/GTX зелений (P43) або білий (P45) конфігурації Gen2+ і Gen3 можна використовувати для подорожей у темну пору доби, полювання та спостереження, вивчення місцевості, спостереження за тваринами та громадською безпекою, збирання інформації, тощо в нічний час без освітлення. Оптичний підсилювач, використовуючи природні освітлювачі (місяць, зірки), підсилює їх у приладі.

Основні параметри застосовуваних оптичних підсилювачів ЕОП: 

GTR FOM 1600 - 1900, Resolution 64-68, SNR 25 

GTX FOM 1700 - 2000, Resolution 64-72, SNR 27 

GTX+ FOM 2000 - 2300, Resolution 68-72, SNR 29 

Принцип роботи пристрою 

Прилад нічного бачення NORTIS 14G/W має 4 положення перемикача:

ВИКЛ, 

ВКЛ, 

ІЧ (вкл.), 

АВТО (Функція автоматичного затвора) 

Функція автоматичного вимкнення при перевертанні. 

Пристрій містить автоматичне регулювання посилення ЕОП, функцію автоматичного вимкнення яскравого світла і вбудоване інфрачервоне (ІЧ) підсвічування. Функція вимкнення при спалаху забезпечує захист високоякісної фотокатодної трубки IIT GTR або IIT GTX.

Виробник постійно працює з проханнями щодо доопрацювання корпусу або управління пристроєм, тому корпус може відрізнятися в різних замовленнях (прохання писати про свої побажання), оскільки виробник залишає за собою право модернізувати виріб без повідомлення. 

У комплекті з пристроєм поставляється кріплення на шолом (стандартне) з можливістю змінювати його положення з лівого на праве око або піднімати вгору, коли прилад не використовується. Особливу увагу виробник приділив саме кріпленню - алюмінієвий сплав з металевими скобами працює без люфтів, надійний і довговічний під час використання в автомобілі або на природі. 

Особливості NORTIS 14G 

Водонепроникний корпус IP65 (IP67 опціонально) 

Автоматичний захист від яскравих джерел світла (спалах) 

Оптика Mil-Spec із багатошаровим просвітленням 

Автоматичне регулювання яскравості 

Повністю регульоване кріплення на голову 2D/3D

Автовідключення в разі перевертання 

Відсутність енергоспоживання в режимі очікування 

Кріплення на шолом метал-алюміній 3-x позиційний 

Специфікація 

Збільшення X1 

Поле зору 42° +/-2 

Діапазон фокусування від 25 см до нескінченності 

Діоптрійна корекція +5...-5 

Акумулятор 1x CR123

Час роботи мін. 60 годин 

Робоча температура -40°C...+50°C 

Розміри 110x65x45 мм 

Вага 240 г (без акумулятора) Універсальне кріплення для шолома 

До комплекту NORTIS 14 включено повністю готове до роботи і просте у використанні універсальне кріплення для шолома N013, виготовлене з високоміцного авіаційного алюмінієвого сплаву. 

Кріплення зручно регулюється за всіма трьома осями на 180 градусів, підтримує кілька функцій, як-от автоматична перевірка вимкнення. Використовується з куленепробивними шоломами, особливо підходить для сил спеціальних операцій. Продукт має новий дизайн, компактний, безпечний і довговічний. Ефективна і потужна функціональність, регулювання зверху вниз/коло/до і після, простота в експлуатації та адаптованість. Пасивне виявлення фліпа, без будь-яких електронних компонентів, що підвищує захист від перешкод у системі. Універсальний і зручний інтерфейс оснащений універсальною пряжкою як для шолома, так і для виробу.

Кріплення можна використовувати як з монокулярами, так і з бінокулярами.

Характеристики

Температурний діапазон
  • -40°C ... +50°C
Додаткові характеристики
  • Розміри 110x65x45 mm
Вага, г
  • 240
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення