Чохол кавер маскувальний з підсумком для противаги та кріпленням під окуляри на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 PASTG Temp 3000 Мультикам

Чохол кавер маскувальний з підсумком для противаги та кріпленням під окуляри на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 PASTG Temp 3000 Мультикам

Продавець:EvdOk

4.5/5  ( 30 оцінок )

820

630

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол кавер маскувальний з підсумком для противаги та кріпленням під окуляри на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 PASTG Temp 3000 Мультикам

Захисний чохол для шолома MICH 2000 з вухами, виконаний у забарвленні мультикам (multicam), є універсальним аксесуаром, що підходить для більшості балістичних військових шоломів з вухами, включаючи PASGT, M1 Temp 3000, Shubert та інші аналоги.

Цей чохол відрізняється якісним фабричним пошиттям і виготовлений із міцної тканини Ріп-Стоп із мультикамовим забарвленням. Він не тільки запобігає відблискам на поверхні шолома, але й забезпечує надійне маскування в різних бойових ситуаціях.

Для посилення маскування на чохлі є прорізи, в які можна вставляти натуральні матеріали, такі як траву, листя і гілки.

З обох боків чохла розташовані "труби" для виведення проводів від приладів нічного бачення.

Чохол для шолома також оснащений велкро-панелями (липучками) з боків, ззаду та зверху, які дозволяють прикріплювати нашивки, шеврони та інфрачервоні маячки.

Для надійної фіксації каверу на шоломі використовуються шість строп із липучками та шнурок-затяжка. Ці стропи кріпляться до велкро-панелей під регулювальними подушечками шолома.

Чохол також має кишеню з клапаном на задній частині, яка зазвичай використовується для зберігання противаг для приладів нічного бачення, а також батарейок та інших аксесуарів.

Ближче до потилиці розташовані бічні лямки для фіксації резинки тактичних протиосколкових окулярів на шоломі.

У передній частині чохла, у місці кріплення приладів нічного бачення, є армована ділянка з двома шарами тканини, яка посилена для самостійного прорізування отворів для встановлення платформи приладу нічного бачення.

Чохол MICH 2000 є високоякісним, міцним і практичним аксесуаром, який підвищить функціональність і маскування вашого шолома у військових умовах.

Важливо врахувати, що розміри каверу вказані на фотографіях, так як у різних виробників шоломів можуть бути різні розміри, перед покупкою необхідно виміряти розміри вашого шолома і порівняти їх з параметрами чохла на фотографіях, щоб переконатися, що чохол підходить для вашого шолома.

Характеристики

Тип забарвлення камуфляжу
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами