Активні тактичні навушники EARMOR M31чорний з жовтим

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ

Активні тактичні навушники EARMOR M31чорний з жовтим

Продавець:Satellite Generation

3 390

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

СКЛАДНІ АКТИВНІ НАВУШНИКИ EARMOR M31

Ці навушники, розроблені для використання в польових умовах, також мають низькопрофільні амбушюри, які не заважають при прицілюванні.

М'яке наголов'я забезпечує комфорт, а телескопічні дужки забезпечують надійну індивідуальну посадку.

Earmor M31H for Helmet-Mount - це професійна гарнітура з подвійним мікрофоном, створена спеціально для використання у військових цілях на базі M31 і поставляється з різними комплектами напрямних для встановлення на більшість напрямних для шолома: Ops-Core FAST ARC, Team Wendy EXFIL та MTEK Mlok . . Він може видаляти шкідливий шум та посилювати звуки навколишнього середовища, змушує вас зосередитися на полюванні та стрільбі, а також забезпечує захист вашого слуху при пострілі зі зброї.

Екранування EMI/RFI та динамічне відстеження голосу

Електромагнітні хвилі, що викликають інтерференцію, називають електромагнітним шумом. Радіочастотне екранування може придушувати шум (перешкоди), що створюється пристроєм або іншим обладнанням у навколишньому середовищі, щоб запобігти проблемам з електромагнітними перешкодами та забезпечити бездоганну роботу M31H під час будь-яких дій.

Технологія динамічного відстеження підвищує точність системи підбору голосу, стає чутливою до людських голосів, які є в шумі, і дозволяє розрізняти голос та інші звуки.

Поінформованість щодо ситуації на 360°

Пілоти, солдати, мисливці та поліцейські знають, наскільки важлива ситуаційна поінформованість для їхнього виживання на роботі. Технологія High-Fidelity Full Degree Situational Awareness (HFSA) забезпечує 360-градусну ситуаційну поінформованість, що забезпечується двома мікрофонами, забезпечує виявлення звуку спереду і ззаду, підвищуючи підвищену поінформованість про навколишнє середовище, допомагає розпізнавати небезпечні умови і справлятися з ними. проблемою.

Складається для зберігання та захисту M31 забезпечує звуковий захист у галасливих зонах з імпульсним шумом, наприклад, у зонах використання вогнепальної зброї. Шкідливі звуки обмежуються безпечним рівнем 82 дБ, а нижчі посилюються.

Основні переваги активних навушників EARMOR M31:

- Пригнічують шкідливий шум вище 82 дБ

- Підсилюють звуки низького рівня

- Зручні амбушюри щільно прилягають

- Регульоване м'яке наголов'я для комфорту

- Складаються для зберігання та захисту NRR (ANSI): 22 дБ Джерело живлення: 2 х ААА Розрахунковий час автономної роботи: ~ 350 год

- Відповідає CE/RoSH/ANSI S3.19-1974

- Водонепроникний: IPX-5

- Чорний Койот Вага: 350 г

Характеристики

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ
Час автономної роботи, год
  • 350
Додаткові характеристики
  • Екранування EMI/RFI та динамічне відстеження голосу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами