Сумка Danaper Vega Black

Сумка Danaper Vega Black

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 432 оцінок )

3 719

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Danaper Vega- це стильна сумка в форматі слінгер для повсякденного носіння в міському середовищі.

Передня частина сумки обладнана відкидним клапаном на фастексах, що прикриває невелике відділення, яке виконує функції органайзера. Конструкція органайзера дозволяє власнику зручно і функціонально розмістити речі, забезпечуючи при цьому швидкий доступ до них. Крім того, модель має містке основне відділення з плоским відсіком для планшета або ноутбука. На бічній стороні розміщена кишеня для газового балончика або електрошокера. З протилежного боку сумка оснащена стропами MOLLE, завдяки яким можна підвісити додатковий підсумок або елемент спорядження. По обидва боки розташовані півкільця, а на плечовому ремені карабін. Це дозволить зручно носити її як через праве, так і через ліве плече. Особливістю даної моделі є кишеня на тильній стороні, яка служить для прихованого носіння засобів самооборони. Відділення для зброї розташовується під всією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети рівні за габаритами ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S & W P40 і т.д. Задня стінка кишені обладнана Velcro-панеллю (липучкою) до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T. Така компоновка збройового відділення дозволяє більш гнучко налаштувати сумку під певну зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета.

Danaper Vega виготовлена ​​з надміцної нейлонової тканини 1000D Cordura, що володіє підвищеною стійкістю до стирання і розривів. Також модель обладнана якісною фурнітурою YKK, завдяки якій вони не тільки стильно виглядає, але і бездоганно прослужить багато років.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами