Окуляри Smith Optics Guide’s Choice Matte Black Polar Low Light Yellow

Окуляри Smith Optics Guide’s Choice Matte Black Polar Low Light Yellow

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 441 оцінок )

9 530

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Окуляри Smith Optics Guide's Choice - це вибір найбільш вибагливих клієнтів для захисту очей від впливу сонячного світла. Дана модель змогла включити всі передові технології компанії у виготовленні окулярів. Легкі, стійкі до подряпин лінзи з поляризованого скла Techlite, що приглушають відблиски. Додаткові шари лінз ChromaPop підвищують контрастність і робить кольори природними для кращого їх поділу. Покриття антивідблиску покращує чіткість і знижує навантаження на очі, а вологостійке покриття, дозволяє з легкістю очистити оптику від забруднень. Конструкція оправи виготовлена ​​з легкого та міцного матеріалу, має широкі дужки з правильним кутом для чудового бічного захисту від світла. Завушники Megol та носоупори не ковзають, тому окуляри завжди залишаються на місці. Преміальні італійські пружинні петлі автоматично підлаштовуються під обличчя, додатково забезпечуючи щільну та зручну посадку.

Окуляри Smith Optics Guide's Choice створені для людей, які не мислять своє перебування на вулиці без окулярів чи на риболовлі, чи в повсякденному житті.

Характеристики

Матеріал лінз
  • Металл
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами