Плитоноска з потрійним підсумком під магазини АК FOPC QRC Multicam

Плитоноска з потрійним підсумком під магазини АК FOPC QRC Multicam

Продавець:Аерофорсаж

3 450

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

Найбільш популярна в наші дні модель польового бронежилета “FOPC” (field operations plate carrier) ідеально підходить для військових і правоохоронців, які вважають за краще носити під час тактичних операцій бронежилет з високим класом захисту основних летальних, але при цьому не сковує рухів при роботі з довгостроковим і короткоствольною зброєю, груповим спорядженням, ВР тощо. 90% зовнішньої поверхні жилета “FOPC” має систему кріплення MOLLE, що дозволяє зручно розміщувати спорядження в залежності від завдань, що виконуються. Жилет може бути укомплектований будь-якими стандартними шестигранними жорсткими травмоелементами (плитами) будь-якого класу захисту та від будь-якого виробника (як новими, так і взятими зі стандартних бронежилетів, що використовуються).

У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У конструкції передбачено використання змінної закритої бічної панелі MOLLE (для носіння змінного балістичного пакета). Чохол регулюється як за зростанням так і за обсягом, є панель велкро для патчів і евакуаційна ручка на спині. Швидкий скид.

Підсумок призначається для носіння 3 магазинів АК, як на жилетах розвантажувальних і бронежилетах, так і на будь-якому спорядженні, оснащеному кріпленням MOLLE.

На звороті підсумка розташоване кріплення MOLLE з чотирма ремінцями та фіксацією на кнопках.

Підсумок пошитий у два шари тканини, у передній стінці вшитий пластик, завдяки цьому підсумок зручний у використанні, тримає форму, і не протирається з часом. На дні є люверси для стоку вологи.

Магазини фіксуються за допомогою гумок, що робить роботу з підсумками безшумною.

Характеристики

Матеріал: Cordura 500d

Стропа: Поліамідна

Клас Velcro: А

Розмір плит: 250х300 мм;

Пластикова фурнітура: Due Emme

Колір: Multicam

Швидкий скид: Так

Країна виробник: Україна

Характеристики

Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • Cordura 500d
Розміри пластини
  • 250х300 мм
Додаткові характеристики
  • Компактна полегшена конструкція Не виділяється у ПНО. Три підсумки під магазини АК Швидкоскидання Розмір плит: 250х300 мм Система MOLLE, Velcro Кишеня для внутрішніх підсумків для магазинів Евакуаційна ручка
Колір
  • Мультикам
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами