Ніж розкладний 85мм, бук Opinel No.8 Slim Beechwood 000516

1 відгук

Код:  406884246

Ніж розкладний 85мм, бук Opinel No.8 Slim Beechwood 000516

1 відгук

Код:  406884246

Продавець:Big Stan

4.6/5  ( 27 оцінок )

599

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складний ніж середнього розміру, надзвичайно легкий, із фіксованим лезом 8,5 см. Класика від французького виробника з понад 100-річною традицією.

Піднята профільна головка (з піднятим кінчиком леза) виготовлена зі шведської нержавіючої сталі Sandvik 12C27 і відполірована до напівматового глянцю. Відповідне загартування забезпечує хорошу гостроту та легкий процес повторного заточування. Лезо має плоский повний зріз, близький до нульового подрібнення, що в поєднанні з невеликою товщиною леза забезпечує ріжучі властивості вище середнього. Форма леза характерна для філейних ножів.

Розкрити ніж можна завдяки вирізу на лезі, схожому на кишенькові ножі Victorinox. У відкритому положенні лезо блокується замком Viroblock, запатентованим у 1955 році. Він являє собою сталеве кільце на рукоятці, розташоване на висоті осі обертання клинка. Відкривши ніж, ми повертаємо його на кілька градусів, щоб він закрив проріз для леза в рукоятці, щоб лезо не рухалося. Таким же чином застрахуємо ніж від випадкового відкриття після складання.

Ручка виготовлена з бука. У версії Slim він набагато вужчий за оригінальний, але зберігає ту саму функціональність. Він має ергономічну форму та забезпечує надійний і теплий хват. Додатковою перевагою ручки є її схильність до модифікацій. Найпростіший спосіб зробити це — просвердлити отвір для страхувальної мотузки на зворотному боці ручки. Також ми можемо надати йому будь-яку фактуру, вирізати і пофарбувати в обраний колір.

Технічні дані
Довжина леза: 85 мм
Товщина леза: 2,2 мм
Нержавіюча сталь
Ручка: бук
Блокування: Віроблок
Вага: 55 г

Виробник: Opinel, Франція

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ігор Косенко
    Відгук від покупця. Продавець: Big Stan

    Отличный нож для пикника и похода.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».