Револьвер під патрон Флобера Weihrauch Arminius HW4 4"

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер під патрон Флобера Weihrauch Arminius HW4 4"

Продавець:InteroLife

4.9/5  ( 120 оцінок )

14 300

13 599

Немає в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  Weihrauch Arminius HW4 4" - один з найнадійніших, зручних і потужних револьверів під патрон Флобера, виробництва німецької фірми Weihrauch. У револьвері Вайрах Армініус гармонійно поєднується справжня німецька якість і не властива більшості уваги до дрібних деталей, а також особливий і відомий дизайн.


Особливістю його " всеядність ", тобто використання револьвера можливе як із чеськими (Sellier & Bellot), так і з німецькими (RWS Dynamit Nobel) патронами калібру 4 мм.


Револьвер під патрон Флобера Weihrauch HW4 4" - засіб для тренувальної стрільби та набуття основних навичок володіння зброєю.


У револьвері встановлений сталевий ствол із вісьмома "правими" нарізами, рамка виконана зі сплаву. Початкова швидкість пострілу становить близько 180 м/с.

Ударно-спусковий механізм (УСМ) сталевої, подвійної дії. Це дозволяє стріляти як з попереднім взводом курка, так і без нього, натискаючи на спусковий гачок. Стрілянина з попереднім взводом вважається більш м'якою, плавною та точною. А зумовлено це тим, що ви не докладаєте додаткових зусиль на палець для зведення револьвера.

Барабан револьвера 8-ми зарядний (сталевий), що робить його дуже міцним та довговічним. Барабан також має сталевий екстрактор видалення стріляних гільз. Екстрактор дозволяє прискорити процес заряджання револьвера патронами Флобера.

Характеристики

Довжина дула
Початкова швидкість кулі
  • 180 м/с
Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці
Загальна довжина
  • 213 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами