Ніж туристичний в чохлі, нержавіюча сталь Morakniv BushCraft Forest 12493

Оставить отзыв Код:  407425287
Материал клинка

Ніж туристичний в чохлі, нержавіюча сталь Morakniv BushCraft Forest 12493

Оставить отзыв Код:  407425287

Продавец:Big Stan

4.6/5  ( 27 оценок )

1 699

Есть в наличии

11

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Якісний мисливський ніж mora Bushcraft Forest Camo прослужить вам довго і ви не відчуєте з ним не яких проблем при використанні. Лезо ножа виготовлене з високоякісної Шведської нержавіючої сталі. Це дозволить вам використовувати його при будь-яких погодних умов. Він не піддається корозії від впливу вологи. Також його заточення буде тримаються довго і впевнено, практично при будь-якому способі використання.

Ніж Mora BushCraft Forest 12493 призначений для туристичних цілей та походів у ліс. Клинок ножа виконаний з нержавіючої сталі, що дозволяє використовувати його в будь-якому середовищі. Завдяки тому що він не іржавіє догляд за ним буде простим і зручним. Він чудово поводиться при різанні м'яких продуктів і при роботі з твердими предметами. Він якісно і довго тримає заточування і правка не буде займати у вас багато часу.

Рукоять виконана в ергономічному стилі, таким чином, щоб ваша рука не втомлювалася при тривалій роботі. Також якісне лакове покриття не бас йому вислизнути з рук, навіть коли ви робите роботу мокрими руками. Форма ручки дозволяє з упевненістю сказати, що ваші користі не соскочат на лезо при роботі і тим самим не поріже їх.

Піхви виготовлені з високоякісного і високоміцної пластмаси. Вони забезпечать комфортний перенесення і зберігання ножа. До того ж фіксатор всередині не дасть йому покинути піхви. І коли ви будете носити ножа, ви будите впевнені в тому, що ви його не втратите. Ремінне кріплення дозволить тримати руки вільними і тим самим він буде завжди під руками. Також в піхвах є дренажний отвір для відводу потрапила в них води.

Характеристики леза:

Довжина клинка:107 мм
Товщина клинка: 2,5 мм
Твердість стали: 57 HRC
Тип леза ножа: Звичайна кромка
Кут заточування: 25 градусів
Матеріал клинка : нержавіюча сталь

Характеристики рукоятки:

Матеріал: пластик з гумою
Колір: зелений з салатовими вставками

Загальні характеристики:

Загальна довжина ножа: 232 мм
Чохол в комплекті
Вага ножа: 146

Країна виробник: Швеція

Характеристики

Материал клинка
Ножны/чехол
  • Ножны
Страна регистрации бренда
  • Швеция
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».