Ремінь тактичний IDOGEAR MultiCam

Ремінь тактичний IDOGEAR MultiCam

Продавець:Westfold

1 970

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

МАТЕРІАЛ: Тактичний ремінь IDOGEAR виготовлений з нейлонової тканини 500D, що робить його надзвичайно легким і невеликим. Підкладка пояса, обгорнута перламутровою бавовною, на якій зручно носити важливе спорядження та тримати штани.

КОНСТРУКЦІЯ: Модульний ремінь IDOGEAR складається з внутрішнього пояса та зовнішнього. Носіть INNER BELT як окремий низькопрофільний пояс для штанів для швидкого надягання. Тримайте ВНУТРІШНІЙ РЕМЕНЬ прикріпленим до ЗОВНІШНЬОГО для дуже стабільної та інтегрованої настройки, обидва можна відрегулювати для натягування або швидкого зняття за допомогою пряжки.
    
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ:

  • Знімний зовнішній ремінь, різні тактичні сцени можна з’єднати з іншими 1,5-дюймовими тактичними ременями за допомогою гачка та петлі.
  • Ергономічна форма для комфортного носіння протягом тривалого часу, кілька варіантів кріплення пістолета (на ВНУТРІШНЬОМУ РЕМЕНІ, та на ЗОВНІШНЬОМУ РЕМЕНІ: 4” приховані отвори з обох боків ременя для кріплення тактичної кобури для ніг).
  • На пряжку D-Ring можна повісити інше обладнання, наприклад альпіністські мотузки, рукавички, тактичні пляшки з водою, ключі, ліхтарики тощо.

СИСТЕМА MOLLE: її можна конфігурувати кількома способами для задоволення ваших унікальних потреб. Це допоможе вам перенести деяке спорядження з жилета на стегна, щоб зменшити втому спини, наприклад, підсумок, медичний підсумок, тактичний підсумок тощо.
   

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами