Планка Picatinny Contessa PH31 для Sako 75 / Sako 85 X-Short

Планка кронштейна

Планка Picatinny Contessa PH31 для Sako 75 / Sako 85 X-Short

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

5 324

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Планка Picatinny Contessa PH31 для Sako 75 / Sako 85 X-Short

Підходить для моделей Sako: XS 75 * / 85 (перевірте розмір на своїй зброї). Ця сталева планка Пикатинни прецизійні, зроблена Contessa Alessandro & C. snc. Деталь точно підігнана під гвинтівку з точним кроком у формі хвоста до гвинтівки за допомогою доданого гайкового ключа. Ця повнорозмірна планка має два затискних блоку «ластівчин хвіст», які кріпляться до конічних ластівчин хвіст по обидва боки отвору для викиду на вашій гвинтівки Sako.

довжинарейки: - 116 мм
Висота (BH)- 12 мм
MOA- 0 MOA
вага:- 136 г
матеріал:- Сталь
Код Код:PH31

Відстань Відстань:(Відстані між основами) 30 мм (підстава ластівчин хвіст) / 56 мм / 30 мм (підстава ластівчин хвіст)

комплекті:
- 1x сталева рейка, - 1x гайковий ключ,

Ви не завжди можете відрізнити затвор Sako розміру від калібру, тому, щоб перевірити, яка планка підходить для вашої гвинтівки, все, що вам потрібно зробити, це виміряти довжину між двома базами, тобто виміряти довжину порту виброса.Еслі це ок. 56 мм вам потрібен Sako X-Short Rail74 мм вам потрібен Sako Short Rail.Еслі це ок. 84 мм вам знадобиться Sako Medium Rail.Еслі це ок. 94 мм вам знадобиться Sako Long Rail.

установка:
Загальною проблемою гвинтівок Sako є те, що конус на гвинтівці не такий, як конус на планці Пикатинни. Компанія Contessa розробила свою направляючу так, щоб вона підходила з максимальною точністю, що було протестовано на великій кількості затворів Sako 85. Ми виявили, що ластівчин хвіст гвинтівки Sako має невеликі відхилення через заводських допусків, тому навіть 1/100 мм може означати погану посадку. Метод, який ми використовуємо, щоб подолати цю погану посадку, - це видалити шпильку віддачі за допомогою ключового (зазвичай вона приклеюється за допомогою фіксатора різьби від Contessa, вам може знадобитися нагріти гвинт, щоб звільнити з'єднання). Це повинно дозволити рейці ковзати далі і щільніше. Якщо це не вирішить проблему, ми рекомендуємо використовувати Locktite там, де поверхня «ластівчин хвіст» контактує з ластівчин хвіст гвинтівки. Це забезпечить надійну фіксацію. Май на увазі,

* У старіших моделей Sako з конічним ластівчин хвіст, навіть на Sako 75, є велика різниця в ширині ластівчин хвоста. Таким чином, ви можете виявити, що напрямна не ковзає повністю врівень із задньою частиною гвинтівки. Це знову ж таки потребують ручної установки на гвинтівку.

 

Характеристики

Планка кронштейна
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами