Окуляри Magpul Pivot - чорна оправа, сірі лінзи MAG1128-0-001-1100

Окуляри Magpul Pivot - чорна оправа, сірі лінзи MAG1128-0-001-1100

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

5 700

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Окуляри Magpul Pivot являють собою не тільки функціональний захисний аксесуар, але і стильне доповнення до повсякденного вигляду. Елегантна чорна оправа і сірі лінзи створюють вишуканий і універсальний дизайн, який прекрасно підходить для осіб різних форм і розмірів, особливо для тих, хто віддає перевагу більш компактним окулярам. Magpul Pivot забезпечують високий рівень захисту від балістичних ударів, що робить їх ідеальними для використання в умовах підвищеного ризику. Надійні лінзи з олеофобного полікарбонату протистоять механічним впливам, забезпечуючи надійний захист в найвимогливіших ситуаціях.
Оправа, виконана з високоміцного полімеру TR90, надає очкам унікальну міцність і легкість. Цей матеріал відомий своєю стійкістю до деформації і ударів, що робить окуляри зносостійкими і довговічними. Magpul Pivot оснащені спеціально розробленими протиковзкими гумовими накладками на носі і завушниках, що забезпечують комфортну посадку і запобігають ковзанню навіть в умовах підвищеної вологості або інтенсивної фізичної активності.
Лінзи з олеофобного полікарбонату — це говорить не тільки про надійний захист від ударів, але і про захищеність від впливу масел, жирів та інших субстанцій. Це робить окуляри легкими у догляді і підтримує відмінну якість зору в різних умовах. Magpul Pivot володіють також унікальною стійкістю до хімічних впливів, ультрафіолетового випромінювання і розтріскування під напругою. Це гарантує, що вони збережуть свою функціональність і зовнішній вигляд навіть в самих екстремальних умовах, підкреслюючи високий стандарт якості і технології, втілені в кожній деталі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами