Поворотні поляризаційні окуляри Magpul – чорна оправа, висококонтрастна фіолетова лінза/зелене дзеркало MAG1128-1-001-4050

Поворотні поляризаційні окуляри Magpul – чорна оправа, висококонтрастна фіолетова лінза/зелене дзеркало MAG1128-1-001-4050

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

8 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Поворотні поляризаційні окуляри Magpul, з чорною оправою і висококонтрастною фіолетовою лінзою/зеленим дзеркалом, характеризуються перевагами преміальної продукції: відмінна оптична якість, передові технології і стильний дизайн. Однак, на відміну від дорогих аналогів, вони доступні за більш вигідною вартістю.

Дизайн окулярів, натхненний моделлю Explorer, ідеально підходить для повсякденного використання для обличчя маленького і середнього розміру. У даній варіації об'єднані елегантність чорної оправи з висококонтрастною фіолетовою лінзою, доповненою зеленим дзеркальним покриттям.

Оправа виконана з високоміцного термопластичного матеріалу TR90, що забезпечує високу міцність при мінімальній вазі. На даний момент за сукупністю характеристик це найкращий матеріал для виробництва окулярів. Дизайн м'яких низькопрофільних дужок обумовлює плавне надягання під шоломи, комунікаційні гарнітури та інші засоби захисту з відмінною посадкою, мінімізуючи тиск на вуха. Штифти з нержавіючої сталі з міцним покриттям гарантують відмінну функціональність поворотних механізмів. 

Лінзи виготовлені з олеофобного полікарбонату, який ефективно відштовхує рідину і не піддається руйнуванню під впливом води, поту або хімічних речовин. Лінзи стійкі до подряпин, а внутрішнє антивідблискове покриття запобігає відбиттю світла і зменшує навантаження на очі в яскравих умовах. Поляризація лінз мінімізує ймовірність виникнення відблисків і покращує контрастність.

Навіть в екстремальних умовах з низькими температурами ці окуляри залишаються ударостійкими, забезпечуючи надійний захист і комфорт. Формовані протиковзкі гумові накладки, приварені до оправі, гарантують надійне, комфортне прилягання і запобігають ковзанню окулярів навіть при підвищеній вологості або інтенсивній фізичній активності.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами