Ремінь збройовий двоточковий Magpul RLS Black MAG1004-BLK

Ремінь збройовий двоточковий Magpul RLS Black MAG1004-BLK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

1 662

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінь збройовий двоточковий Magpul RLS Black — це поєднання інновацій, комфорту і функціональності. Розроблений з урахуванням різноманітних потреб, забезпечуючи рівновагу між функціональністю в якості збройового ременя і ефективною стабілізацією при стрільбі. Це робить його неперевершеним вибором як для власників гвинтівок, так і для тих, хто прагне до точності і комфорту під час стрільби.

Виготовлена з м'якого, але міцного нейлону, лямка ременя пропонує унікальне поєднання комфорту і стійкості до стирання. Завдяки цій особливості ремінь не натирає шкіру і не зачіпається за одяг, забезпечуючи максимальний комфорт навіть при тривалому використанні.

Стропа ременя легка і при цьому міцна завдяки використанню фурнітури, відлитої під тиском. Це підвищує надійність і довговічність, що особливо важливо в умовах інтенсивного використання і в екстремальних ситуаціях.

Нейлонова сітка ременя товщиною 1 ¼ дюйма забезпечує оптимальну міцність і надійність. Це дозволяє витримувати значні навантаження, що особливо важливо для використання з різними видами вогнепальної зброї.

Регульована передня петля дає можливість налаштувати ремінь під індивідуальні потреби користувача, домагаючись оптимального положення і комфорту під час носіння.

Ремінь сумісний з широким асортиментом строп Magpul товщиною 1 ¼ дюйма, що надає користувачеві можливість вибору найкращого поєднання ременя і стропа для конкретних завдань.

Виконана обробка NIR (ближній інфрачервоний) для зниження інфрачервоної сигнатури, що робить його відмінним вибором для використання в умовах, де потрібно знизити ймовірність виявлення інфрачервоними приладами нічного бачення.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами