Сошки Magpul для ARMS 17S Style MAG951-BLK

Сошки Magpul для ARMS 17S Style MAG951-BLK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

8 240

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки Magpul для ARMS 17S Style — надійний і високотехнологічний збройовий аксесуар, призначений для підвищення ефективності стрільби і комфорту стрільця. Сошки мають можливість регулювання по довжині в діапазоні від 16 до 26,1 см, що дозволяє оперативно адаптувати їх під індивідуальні переваги і умови стрільби. Крім того, сошки забезпечують поворот і нахил, що додає гнучкості у виборі оптимального положення для підтримки зброї.

Сошки виготовлені з міцного 6061-T6 алюмінію і високоякісного полімеру, відлитого під тиском. Цей матеріал відповідає MIL-SPEC стандартам і пройшов процес анодування для забезпечення довговічності і стійкості до впливу навколишнього середовища.

Внутрішні компоненти виконані з нержавіючої сталі, що гарантує надійність і стабільність в роботі. Це забезпечує довгий термін служби виробу навіть при інтенсивному використанні.

Сошки оснащені пружинними напруженими ногами, що гарантує стабільну підтримку на різних поверхнях. М'які гумові ніжки запобігають ковзанню і забезпечують оптимальне зчеплення з поверхнею, на якій встановлені сошки, що додає комфорту при стрільбі.

Проектувалися і зроблені компанією Magpul в США. Це підкреслює не тільки високу якість виробу, але також гарантує дотримання строгих стандартів виробництва, що є запорукою надійності і довговічності цього збройового аксесуара.

Характеристики

Місце кріплення
Матеріал
Фіксація на зброю
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами