Тактичний двоточковий ремінь 32мм, з QDM антабками Magpul MS1 QDM Sling MAG939-BLK

Тактичний двоточковий ремінь 32мм, з QDM антабками Magpul MS1 QDM Sling MAG939-BLK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

5 650

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний двоточковий ремінь 32мм, з QDM  антабками Magpul MS1 QDM Sling спроектований на основі інноваційного слайдера MS1, цей ремінь надає практично миттєву регулювання довжини стропа. Завдяки цій особливості, оператор може швидко і легко змінювати довжину ременя, підлаштовуючи його під свої потреби або конкретні вимоги ситуації.

Призначений за замовчуванням для 2-точкового ременя, цей продукт також прекрасно працює в якості 1-точкового ременя з використанням додаткових адаптерів (купуються окремо). Це забезпечує універсальність застосування в різних тактичних сценаріях. У 2-точковому режимі MS1 забезпечує комфортний і легкий перехід стропа через плече, а це підвищена зручність використання і висока маневреність.

У 2-точковому виконанні ремінь гарантує миттєве і легке регулювання, що дозволяє без проблем переносити гвинтівку без використання рук. Це важлива перевага в ситуаціях, що вимагають швидкої реакції. Також в 2-точковому режимі оператор отримує стійку підтримку для стрільби з різних положень, забезпечуючи надійність і стабільність в будь-яких тактичних сценаріях.

Ремінь успішно пройшов випробування в різноманітних умовах, включаючи вологі, сухі і піщані середовища. Його міцність і стійкість роблять його надійним в найрізноманітніших умовах бойових дій. Ретельні тести на статичне навантаження, протягом яких ремінь продемонстрував стійкість і відсутність прослизання протягом тривалих 72 годин, підтверджують його надійність і довговічність в самих екстремальних умовах використання.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами