Ремінь Magpul MS1 QDM - Койот MAG939-COY

Ремінь Magpul MS1 QDM - Койот MAG939-COY

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

5 943

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінь Magpul MS1 QDM - Койот побудований на основі просунутої системи слайдера MS1, надаючи користувачеві можливість миттєво регулювати довжину стропа. Ця інноваційна система дозволяє виконувати адаптацію ременя під різні сценарії використання, забезпечуючи високу гнучкість і зручність.

Оптимізований для 2-точкового носіння, ремінь MS1 також легко адаптується для використання в 1-точкових конфігураціях з використанням додаткових адаптерів. Це робить його універсальним рішенням для різних переваг і вимог оператора.

У 2-точковому виконанні MS1 дає стрілку плавний і комфортний перехід через плече, мінімізуючи дискомфорт і підвищує рівень зручності.

Для швидкого перенесення гвинтівки без необхідності використання рук, система регулювання MS1 в 2-точкової конфігурації забезпечує високу швидкість і легкість настройки стропа, що особливо важливо в динамічних сценаріях використання.

MS1 пройшов ретельні випробування, витримавши десятки тисяч циклів в різноманітних умовах, включаючи вологі, сухі і піщані середовища. Це підтверджує його надійність і довговічність в різних кліматичних умовах.

Ремінь оснащений легкою, але міцною фурнітурою з полімеру, що говорить про виняткову міцність при мінімальній вазі. Це робить його гарним вибором для тих, хто цінує легкість спорядження без втрати надійності.

Виконана обробка ближнього інфрачервоного діапазону (NIR), що сприяє зниженню інфрачервоної сигнатури і мінімізує ймовірність виявлення в різних умовах освітленості.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами