Полімерні сошки Magpul MOE з кріпленням Uncle Mike's MAG1174-BLK

Полімерні сошки Magpul MOE з кріпленням Uncle Mike's MAG1174-BLK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

5 250

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Полімерні сошки Magpul MOE з кріпленням Uncle Mike's — останнє слово в розробках Magpul, це легкий, але в той же час неймовірно міцний інструмент для підтримки стабільності в різних ситуаціях. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує видатну продуктивність при мінімальній вазі.
Розроблені із застосуванням передових технологій лиття під тиском, ці ніжки забезпечують унікальну комбінацію легкості і міцності. Запатентований полімер, використаний в процесі, гарантує довгий термін служби і стійкість до зовнішніх впливів.
Сошки розроблені з урахуванням сумісності з антабками Uncle Mike's, забезпечуючи просту і надійну установку. Це робить їх універсальним аксесуаром для більшості сучасних вогнепальних систем.
Самоустановлювальні застібки, виконані з високоякісної нержавіючої сталі, гарантують ідеальне вирівнювання при установці. Це спрощує процес налаштування і забезпечує надійне кріплення сошок.
Ергономічне коліщатко забезпечує надійне захоплення і легке затягування. Користувачі зможуть легко і швидко регулювати висоту сошок, не втрачаючи часу на дрібні настройки.
Багатопозиційна система регулювання дозволяє легко змінювати висоту сошок в межах від 17,78 до 25,4 см — це гнучкість в різних умовах стрільби.
Зроблено в США, що свідчить про американську якість і відповідність суворим стандартам.

Характеристики

Місце кріплення
Фіксація на зброю
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами