Ремінь двоточковий Strike Industries S3 SLING PRO чорний SI-S3-SLING-PRO-BK

Ремінь двоточковий Strike Industries S3 SLING PRO чорний SI-S3-SLING-PRO-BK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

2 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінь двоточковий SI S3 SLING PRO в чорному кольорі виконаний з міцного матеріалу — нейлон 1000D, який забезпечує надійність і тривалий термін служби. Дистанціруюча сітка товщиною 3 мм надає ременю додаткову міцність, запобігаючи знос і підкреслюючи його високу ступінь стійкості.

Подвійна строчка виконана для додаткового посилення. Це говорить про те, що ремінь витримує навіть найбільш екстремальні умови використання, забезпечуючи надійну підтримку і безпеку.

Виконана набивка з піноматеріалу EVA товщиною 8 мм. Вона поглинає удари і забезпечує м'якість при носінні, що робить цей ремінь відмінним вибором для тривалих періодів використання.

Надійність і довговічність — ключові характеристики пряжок YKK Hamerloc, використовуваних в цьому ремені. Вони забезпечують швидкий і надійний доступ, а також стійкість до зовнішніх впливів.

Ремінь легко налаштовується, дозволяючи перемикатися між 1-точковою і 2-точковою конфігураціями в залежності від конкретних потреб користувача.

Наявність еластичного відділення для зберігання дозволяє зручно розмістити необхідні дрібниці, а також легко переносити додаткове спорядження, наприклад, джгути. Це робить ремінь максимально універсальним і функціональним.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами