Захисні окуляри Pheos One - Specna Arms Edition [Uvex]

Захисні окуляри Pheos One - Specna Arms Edition [Uvex]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

570

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні окуляри Pheos One - Specna Arms Edition

Сучасний модний дизайн захисних окулярів uvex pheos робить їх ідеальними для повсякденного використання на виробництві. Крім привабливого зовнішнього вигляду, ці захисні окуляри містять високо інноваційну технологію: основним компонентом є бисферические лінзи, які не тільки забезпечують широке поле зору, але також надзвичайно стійкі до подряпин зовні і надовго захищають від запотівання зсередини завдяки унікальній технології покриття лінз uvex supravision.

Uvex supravision performance

Лінзи з покриттям uvex supravision стійкі до подряпин зовні, а захист від запотівання всередині вдвічі краще, ніж у лінз з покриттям uvex supravision HC-AF. Покриття, що запобігає запотіванню, міцне і тому не змивається. Ефект наноочистки зовні спрощує очищення лінз і знижує ймовірність їх забруднення. Покриття ідеально підходить для конденсату і ситуацій, коли потрібно часте чищення лінз.

Uvex supravision extreme Лінзи з покриттям uvex supravision extreme стійкі до подряпин зовні і ніколи не запотівають зсередини. Лінзи не запотівають, тому що покриття ніколи не досягає точки насичення. Спеціально розроблений для робочих умов з підвищеною вологістю повітря і тривалої конденсацією.

Премія iF Product Design Award 2012

Захисні окуляри uvex pheos отримали нагороду iF Product Design Award 2012.

Премія German Design Award 2013

Інноваційні захисні окуляри uvex pheos отримали премію German Design Award 2013. Престижна міжнародна нагорода German Design Award присуджується Німецькою радою з дизайну.

Основні особливості:

- Сучасний, модний дизайн
- Бисферические лінзи з технологією покриття лінз uvex supravision
- Окуляри без оправи з широким полем зору
- Надійний захист від запотівання всередині
- Винятковий захист від подряпин зовні
- Без металу

Оптичний клас лінз визначається на підставі їх оптичних параметрів. Засоби захисту очей і обличчя поділяються на 3 класи. Лінзи оптичного класу 1 призначені для постійного використання (тому ці окуляри можуть використовуватися як захисні окуляри для повсякденного використання), а лінзи класу 3 - для короткострокового використання.

УВАГА!

Вищезгаданий продукт має найвищу якість і пройшов випробування на довговічність у відповідності з його класом опору. Виробник гарантує стійкість до ударів твердих тіл в межах класу опору або отриманих сертифікатів. Тим не менш, в разі недостатньої підгонки товарів використання цього захисту не виключає тілесних ушкоджень, наприклад, попадання кульки під захисне скло в результаті рикошету. Тому перед використанням рекомендується налаштувати захист для очей у відповідності з індивідуальними потребами користувача. Захисні властивості продукту можуть бути змінені в результаті неправильного використання та догляду за вищезазначеним продуктом, наприклад, через очищення лінз невідповідними препаратами.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
Виробником заявлено, що ці окуляри тестувалися, стріляючи в них з близької відстані (0-1 см) з страйкбольной гвинтівки ~ 165 м/с, кулькою 0,20 м, і вони не були простреленными або потрісканими (тільки невеликі вм'ятини).

Виробник або продавець не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяний людям або власності, що виникають у зв'язку з використанням продукту під час тактичних, військових , страйкбольных ігор.
 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами