Ніж складний 204 мм Гранд Презент E-57

Матеріал клинка

Ніж складний 204 мм Гранд Презент E-57

Продавець:TechEyes

4.9/5  ( 18 оцінок )

797

781

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж з дерев'яними накладками і упором на лезо зі сталі 420. Сталь марки 420 – це відходи нержавіючої сталі побутового сегмента. Щодо низький вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою і надзвичайно стійкою до корозії. Низький вміст вуглецю також робить позитивний вплив на міцність – сталь міцніша. Можливо, леза таких ножів затупляются трохи швидше, ніж більш дорогі бренди, але вони дуже легко і буквально шліфують все: все точильні камені і навіть V-подібні точила без зусиль приводять матовий ніж в бойову форму, а твердості досить для повсякденної домашньої роботи. Рукоять ножа з заглибленнями для пальців виготовлена зі сталевих пластин з великими дерев'яними пластинами. Для полегшення зберігання накладення застосовується спеціальний рельєф. Деревина, яка використовується для облицювання, не боїться вологи і не схильна до гниття, приємна на дотик і прекрасно виглядає. Товсті накладки роблять ручку зручною для роботи з енергією. У відкритому положенні лезо фіксується надійним і перевіреним замком вкладиша, який зарекомендував себе як простий, надійний і невибагливий механізм для кріплення леза. Він стійкий до бруду і дозволяє легко складати ніж однією рукою. Лезо має чітке тиск і подвійні шпильки для однорукого відкриття. Упор на лезо, крім безпеки, може також забезпечити прискорене відкриття ножа, коли досить просто натиснути на виступаючий упор і «витрусити» лезо. Дуже красивий ніж сучасного дизайну з класичних матеріалів. Кількість в упаковці 1 шт. Кількість в ящику 1 шт.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 20.4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».