Окуляри захисні Bollé SILIUM Clear Bolle

Окуляри захисні Bollé SILIUM Clear Bolle

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 30 оцінок )

1 138

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Захисні окуляри Bollé SILIUM Clear

Eye Protection відповідають вимогам європейської директиви 89/686/CEE щодо засобів індивідуального захисту та виробляються відповідно до вимог стандарту EN 166:2001 . Bollé Safety стала синонімом якості та здобула міжнародне визнання завдяки своїм спортивним і захисним окулярам. Окуляри мають клас твердості F, а поверхня їх захисних лінз покрита засобом проти запотівання та поверхнею, що захищає від подряпин. 

Anti-fog — антизапотівальне покриття дає змогу працювати в оптимальних умовах, прибираючи ефект конденсату, що виникає у разі великих перепадів температур або під час носіння невентильованих оправ.

Проти подряпин- покращує стійкість лінз, зменшує утворення подряпин. Продовжує термін експлуатації та підвищує комфорт користувача, запобігаючи появі подряпин, які можуть негативно позначитися на зору.

Найвищий комфорт використання забезпечують ергономічні металеві рамки сучасного дизайну та еластичний ремінець, що входить до комплекту. Тримачі виготовлені з металевого сплаву, що не містить нікелю .

    Комплект містить:

- окуляри
- еластичний ремінець

УВАГА!

Вищезазначений продукт має найвищу якість і пройшов випробування на витривалість, що відповідають його класу опору. Виробник гарантує стійкість до ударів твердих тіл у межах класу стійкості або отриманих сертифікатів. Проте в разі недостатньої відповідності товару використання цього захисту не виключає тілесних ушкоджень, наприклад, потраплянням м'яча під захисне скло внаслідок рикошету. Тому перед використанням рекомендується налаштувати захист очей відповідно до індивідуальних потреб користувача. Захисні властивості продукту також можуть бути змінені через неправильне використання й догляд за вищезазначеним продуктом, тобто. очисна лінзи непідхідними препаратами. Продавець не несе відповідальності за будь-які травми, отримані внаслідок неправильного встановлення та використання вищезазначеного продукту.

 

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами