Пневматична гвинтівка Hatsan 125 Pro з посиленою газовою пружиною й Оптичним прицілом 3-9х40 Ortex, чехлом та кулями

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan 125 Pro з посиленою газовою пружиною й Оптичним прицілом 3-9х40 Ortex, чехлом та кулями

Продавець:Под Прицелом

4.7/5  ( 63 оцінок )

12 478

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка MOD 125 Pro модернізована версія легендарної гвинтівки, тепер у новому прикладі типу TH адаптовано як для лівшів, так і для правшів. Пневматична гвинтівка характеризується високою потужністю, а кулі легко пробивають пляшки, банки, дошки чи навіть тонкий листовий метал. Звичайно, пневматична зброя ідеально підходить для стрільби по мішенях, забезпечуючи гарну кучність стрільби. Доступні калібри: 4,5 мм (0,177 дюйма).

Характеристики пневматичної гвинтівки Hatsan MOD 125 PRO

Стовбур - стальний нарізний, довжина 17,7" ; (450 мм) від Hatsan Arms. Якість стволів має величезний вплив на точність, особливо під час стрільби на великих дистанціях, що є одним з найважливіших елементів будь-якої зброї. Конструктори Hatsan подбали про підвищення точності рушниці, розмістивши на кінці ствола великий полімерний надульник, який полегшує зведення пневматичної зброї та є компенсатором віддачі, що додатково покращує баланс пневматичної зброї.

Приклад - ергономічний тип TH, зі зручною пістолетною рукояткою та отвором для великого пальця, адаптований для правшів і лівшів. Чорний. Канавки на пістолетній рукоятці і на частинах рукоятки забезпечують надійне захоплення та виконують декоративні функції. Профільована накладка на щоку Monte Carlo полегшує прицілювання. У задній частині прикладу розташований вентильований гумовий затильник TrioPad® , який поглинає енергію віддачі після пострілу. У комплект також входять три "накладки" подовження приклада, що дозволяє регулювати його довжину відповідно до статури стрільця.

Планка кріплення: Гвинтівка обладнана подвійною планкою для кріплення picatinny 11 i 22 мм, завдяки чому можна встановити будь-який оптичний приціл. Крім того, планка має стопор, який поглинає віддачу після пострілу, запобігаючи переміщенню оптичного прицілу по рейці та його дестабілізацію.

.

Системи безпеки пневматичної зброї Hatsan MOD 125 PRO

Ця надзвичайно безвідмовна гвинтівка оснащена рядом рішень, які покращують комфорт і безпеку використання. Використання простих і довговічних рішень у гвинтівках Hatsan робить їх надзвичайно безвідмовними продуктами, які дозволяють вам насолоджуватися тривалим використанням. Довговічність - це те, чим славляться гвинтівки бренду Hatsan.

  • Quattro Trigger легендарний 2-ступеневий, повністю регульований спусковий механізм. Дозволяє регулювати довжину спуска (неактивний) другий спосіб тригер (навантаження тригера) і регулювання жорсткості (чутливість / опір) язичок курка (тригер ). Процес налаштування характеристик тригера відповідно до ваших власних уподобань і стилю стрільби для забезпечення найкращої можливої точності є швидким і нескладним.
  • SaS™ Під час стрільби з пружинних гвинтівок збільшує довговічність пневматичної зброї та зменшує негативний вплив на встановлений оптичний приціл. SaS™ створений поглинати вібрацію, послаблює віддачу.) - система амортизації - system S bsorber.
  • Автоматичний запобіжник - розташований у задній частині ствольної коробки пневматичної зброї захищає від неконтрольованих пострілів. Таке розташування дозволяє інтуїтивно зрозуміло, керувати запобіжником великим пальцем. Перед пострілом необхідно натиснути на запобіжник, який розблокує спусковий гачок (при кожному стисканні пружини пневматичної зброї спрацьовує автоматично).
  • TruGlo - Оптоволоконні приціли дозволяють точно стріляти навіть при низькому, легкому освітленні. Відкрите прицільне пристосування можна регулювати по вертикалі та горизонталі.

Пневматична гвинтівка Hatsan MOD 125 PRO - загальні технічні параметри:

  • Модель: MOD 125 PRO
  • Тип: Пневматична зброя переломна , газопружинна
  • Швидкість кулі досягає: 420 м/с
  • Загальна довжина: 1205 мм
  • Довжина ствола: 470,0 мм
  • Вага: 3.96 кг
  • Виробник: Hatsan Arms, Туреччина

Характеристики

Загальна довжина
  • 1205
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 470 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!