Ніж Spyderco Endela Thin Red Line Serrated (C243FPSBKRD)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Вага з піхвами
  • 91 г

Ніж Spyderco Endela Thin Red Line Serrated (C243FPSBKRD)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 69 оцінок )

7 260

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Endela - це буквально, аж до назви, компроміс між легендарними моделями Endura і Delica. Менше на 17 мм, ніж Endura і на 24 мм більше, ніж Delica. Ніж заповнює нішу легких середньорозмірних ножів для щоденного носіння.Залежно від моделі клинок виконаний з японської нержавіючої сталі VG-10 або з інструментальної сталі Bohler K390, може бути як зі звичайною ріжучою крайкою, так і з серрейторною. Сталь загартована до оптимальної твердості, що в поєднанні з товщиною клинка робить його досить міцним, дозволяючи виконувати роботи з різним навантаженням.За надійну фіксацію ножа відповідає замок Back Lock.Накладки виконані з популярного полімеру FRN.Серії Thin Blue Line і Thin Red Line представлені компанією Spyderco спеціально до дня трагедії 11 вересня, двадцятиріччя якого випало на 2021 рік. Відмінністю від звичайних ножів серій Rescue 3, Endura 4 або Endela, серед яких ця серія була запущена, є наявність бекспейсера і підкладки під лайнером синього або червоного кольору і гравіювання на Blue Line - присвячується доблесним поліцейським США, клинок ножів цієї серії має гравіювання To Serve and Red Line - присвячується сміливим пожежникам і рятувальникам США, клинки серії мають гравіювання Save and Serve.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».