Ніж Extrema Ratio BD4 Lucky MIL-C Black (04.1000.0497/BLK)

Довжина клинка, мм
  • 123
Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 137 г

Ніж Extrema Ratio BD4 Lucky MIL-C Black (04.1000.0497/BLK)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

13 694

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

BD Lucky – це лінійка складаних тактичних ножів від Extrema Ratio. Відмінна риса – їхня стильна і неймовірно міцна конструкція. Завдяки своєму незвичному дизайну, ніж більше схожий на середньовічний кинджал, що і є його “родзинкою”. Стилетоподібний клинок профілю Spear Point з двосічною різальною кромкою виготовлений з легованої сталі Böhler N690 з фірмовим для Extrema Ratio гартуванням 58 HRC. Фінішне оздоблення у двох варіантах Black Oxide MIL-C-13924 або Stonewash, залежно від моделі. Клинок приводиться в робоче положення за допомогою фліпера, який після відкриття трансформується в двосторонню гарду і запобігає зісковзанню руки на клинок. Фіксується у відкритому положенні сталевим замком Liner Lock з однією пластиною для полегшення ваги та більшої зручності в обслуговуванні. Але це не зменшує міцність загальної конструкції, так як накладки на руківї виконані з алюмінієвого сплаву Anticorodal вищого ступеня очищення. Цей матеріал має неймовірну стійкість до корозії, надзвичайно міцний і витримає найважчу роботу. Ергономічна форма руківя, розроблена за унікальною технологією ERMH (Extrema Ratio Multipurpose Handle), що базується на принципах кінезіології, комфортно лягає в руку. Також передбачена велика підпальцева виїмка для зворотного хвату. Для зручності носіння встановлена двостороння кліпса глибокої посадки. Модельний ряд BD Lucky має варіацію BD4 Lucky з невеликою відмінністю у габаритах та додаванням серейтора на 1/4 різальної кромки.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 123
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».