Пневматична гвинтівка Hatsan Zada ​​(airtact) ствол QE з посиленою газовою пружиною та Оптикою 3-7х20

Пневматична гвинтівка Hatsan Zada ​​(airtact) ствол QE з посиленою газовою пружиною та Оптикою 3-7х20

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

6 577

5 807

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Zada, Бестселер! Сучасна тактична поршнева пневматична зброя з перевіреним дизайном, навіть спусковий механізм з регульованим курком і стволом QE, характерною особливістю якої є вбудований глушник. Дизайнери переробили модель AirTact Gen.2,, найпопулярніша гвинтівка у своєму класі, щоб запропонувати навіть більш ефективну продуктивність, зберігаючи чудові параметри. Пневматична зброя для людей, які хочуть практикувати стрільбу на великі відстані. Доступна у таких калібрах: 4,5 мм(0,177 дюйма).

Характеристики пневматичної гвинтівки Hatsan Zada

Стовбур - стальний нарізний стовбур типу QE довжиною (370 мм) покритий полімерним покриттям. Стовбур QE (Quiet Energy) закінчується вбудованим внутрішнім глушником , зменшення звуку пострілу на -50% . Це рішення допомагає підтримувати максимальну дульну енергію постріла, що може бути складним у випадку додаткового глушника. Конструктори Hatsan подбали про підвищення точності рушниці, покривши ствол полімерним покриттям, пневматичної зброї, що додатково покращує баланс пневматичної зброї. Якість стовбурів має величезний вплив на точність, особливо при стрільбі на великі дистанції, є одним з найважливіших елементів будь-якої зброї.

Приклад - ергономічний з пістолетною рукояткою, адаптовано для правшів і лівшів. Виготовлений із міцного полімеру чорного кольору. Профільована накладка на щоку спрощує постріл та прицілювання. Гумовий затильник на кінці приклада ефективно усуває енергію віддачі після пострілу.

Планка кріплення: гвинтівка оснащена подвійною тактичною планкою для кріплення picatinny 11 i 22 мм, завдяки чому можна встановити будь-який оптичний приціл. Крім того, планка має стопор, який гасить віддачу після пострілу, запобігаючи переміщенню оптичного прицілу вздовж напрямної та його декалібрування.

Системи безпеки пневматичної зброї Hatsan Zada

Ця надзвичайно безвідмовна гвинтівка оснащена переліком рішень, які покращують комфорт і безпеку використання. Використання простих і довговічних рішень у гвинтівках Hatsan робить їх надзвичайно безвідмовними продуктами, які дозволяють вам насолоджуватися ними тривалий час. Довговічність – це те, чим славляться гвинтівки бренду Hatsan.

  • Регульований спусковий механізм без системи Quattro Trigger. Це дозволяє вам індивідуалізувати характеристики спускового гачка відповідно до ваших власних уподобань і стилю стрільби, щоб забезпечити найкращу можливу точність.
  • Автоматичний запобіжник - розташований у задній частині патронника пневматичної зброї захищає від неконтрольованого пострілу. Таке розташування дозволяє інтуїтивно зрозуміло керувати запобіжником великим пальцем. Перед пострілом необхідно натиснути на запобіжник, який розблокує спусковий гачок (при кожному стискання пружини пневматичної зброї спрацьовує автоматично).
  • TruGlo - Оптоволоконні приціли завдяки високому світлопоглинанню дозволяють стріляти в умовах слабкого освітлення. Відкрите прицільне пристосовування можна регулювати по вертикалі та горизонталі.

Пневматична гвинтівка Hatsan Zada - загальні технічні параметри:

  • Модель: Zada 4.5мм
  • Тип: Пневматична зброя переломна, газопружинна
  • Швидкість кулі досягає 350 м/с
  • Загальна довжина: 1140,0 мм
  • Довжина ствола: 370,0 мм
  • Вага: 2.57
  • Виробник: Hatsan Arms, Туреччина
  • приклад: вдосконалений полімер

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 370 мм
Джерело енергії
Калібр
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!