Окуляри тактичні захисні в чохлі Oakley M-Frame Hybride Чорні

Окуляри тактичні захисні в чохлі Oakley M-Frame Hybride Чорні

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

7 280

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У захисних окулярах M-FRAME першим доказом заявлених переваг може служити триточкова система кріплення лінз Three-Point Fit, яка супроводжує оптичне вирівнювання. При такому принципі посадки M-FRAME Hybrid фіксується на переніссі та семерично з боків голови, а не за вухами, створюючи при цьому пряму лінію. Упор на переніссі виконаний зі спеціального м'якого матеріалу (за технологією Unobtainium), який забезпечує хороше зчеплення зі шкірою в тому числі і при потіння не дозволяє окулярам з'їзджати, і не залишає слідів.

Лінзи Oakley мають високу чіткість і спрямовані на те, щоб максимально зменшити викривлення зображення. У комплекті є особлива поляризована лінза, призначена для боротьби із сонячними відблисками, які можуть завдати багато неприємностей та суттєво вплинути на видиму картинку крізь неї. Наявність комплекту кольорових лінз дозволить підібрати потрібну для різних погодних умов та освітлення. Наприклад: жовта знадобиться при поганій контрастності, блакитна - при яскравому освітленні, а димчаста більш універсальна. Для людей з порушеннями зору передбачено встановлення діоптричної вставки.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Окуляри, знімна діоптрична вставка, 5 змінних лінз, ремінець для кріплення на голову, шнурок на дужки окулярів, ганчірочка-фібра для протирання лінз.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами