Пневматичний пістолет SAS M712 Blowback

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS M712 Blowback

Продавець:InteroLife

4.9/5  ( 120 оцінок )

7 390

6 899

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет SAS M712 Blowback стріляє кульками калібру 4,5 мм і призначений суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. При цьому корпус спеціально обтяжений, щоб надати користувачеві відчуття утримання у руках бойового пістолета. У цих цілях весь модельний ряд має зовнішній вигляд бойових пістолетів, що реально існують.

Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, що штовхає кульку каналом стовбура пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) під час пострілу. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою та зовнішнім виглядом реально існуючої бойової зброї, при утриманні створюється відчуття стрілянини не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

SAS Mauser M712 Blowback - газобалонна версія моделі 712 Маузера C96, в якій збережені особливості оригінального пістолета: віднімний коробчатий магазин і перекладач режимів вогню (можливість стріляти чергами). Сам пістолет виконаний повністю з металу з точним опрацюванням всіх деталей, а також має функцію "блоубек" (імітація віддачі).

Модель Маузер М712 із системою Блоубек відмінно підійде для колекціонерів та любителів досить якісних та опрацьованих моделей пневматичної зброї.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!