Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback

Продавець:InteroLife

4.9/5  ( 120 оцінок )

6 920

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет SAS PT99 Blowback стріляє кульками калібру 4,5 мм і призначений суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. Корпус виконаний із металевих сплавів, щоб надати користувачеві відчуття утримання в руках бойового пістолета. З цією ж метою модель має зовнішній вигляд реально існуючого бойового пістолета.

 Загалом дана модель дійсно досить опрацьована виробником і користується популярністю не тільки у любителів пневматики, а й поціновувачів якісно опрацьованих моделей газобалонних пістолетів, а саме колекціонерів.

З особливостей варто відзначити його досить непогану початкову швидкість польоту кульки. І звичайно ж головна особливість цієї моделі – можливість вести стрілянину чергами, що безсумнівно сподобається любителям розважальної стрілянини. Під стовбур SAS PT99 (Beretta M92) інтегрована планка Пікатіні, що дозволяє оснастити модель ліхтарем або цілепоказником.

Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, що штовхає кульку каналом стовбура пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) під час пострілу. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою (вага пневматичного САС ПТ99 трохи - навіть перевершує бойового брата) при утриманні створюється відчуття стрілянини не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

Дизайн SAS PT99 (Beretta M92) повторює з одного з наймасовіших і найвідоміших пістолетів у світі – Beretta 92. Він був розроблений у 70-х роках колективом талановитих конструкторів Карло Беретта (Carlo Beretta), Джузеппе Мазетті (Juzeppe Mazetti) Валлі (Vittorio Valle). Цей пістолет, хоч і був трохи громіздкий, відрізнявся завидною надійністю та безвідмовністю. У період 70-80-х років ця зброя користувалася високою популярністю не тільки у себе на Батьківщині в Італії, але через океан, у США, де Beretta 92 виграла конкурс і була прийнята на озброєння збройними силами США. В даний час пістолет використовується арміями, поліцією та спецпідрозділами багатьох західних країн, а також має велику популярність на цивільному ринку зброї.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!