Плитоноска Rothco MOLLE MultiCam (розмір - Regular)

Плитоноска Rothco MOLLE MultiCam (розмір - Regular)

Продавець:import

4.2/5  ( 60 оцінок )

20 764

18 444

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска Rothco MOLLE MultiCam (розмір - Regular) - це міцний та легкий розвантажувальний жилет, сумісний із системою MOLLE (Modular Lightweight Load-Carrying Equipment), розроблений для надання балістичного захисту із чотирма кишенями для броні (бронепластини не включені).

Параметри жилета у розмірі Regular:

  • передня кишеня – приблизно 34,6 x 28,3 см;
  • задній – приблизно 30,5 x 28,3 см.

Відстібається та повністю регульований пояс з липучками та швидкознімними пряжками допомагає знайти ідеальну посадку. Розміри пластин для кишень на боках становлять приблизно 15.24 см x 17.78 см.

Кріплення MOLLE (Modular Lightweight Load-Carrying Equipment) дозволяють встановлювати сумки, кобури та інші аксесуари MOLLE на військовий жилет. Верхні ряди MOLLE на передній та задній сторонах тактичного жилета оснащені петлями для кріплення нашивок, нарукавних знаків та інших аксесуарів.

М'які плечові ремені, що регулюються, з липучками на нижній стороні і швидкознімними пряжками комфортні і гарантують швидке зняття. Також для зручності є дихаючий підклад із м'якої сітки.

Цей жилет Rothco надає повний захист та залишає можливість для налаштування під індивідуальні потреби. Він надає можливість встановлення броні у передні та задні кишені, а також у кишені на боках, забезпечуючи комплексний захист тіла. З рядами MOLLE на передній та задній сторонах, а також верхніми рядами на плечах цей військовий жилет забезпечує можливість кріплення різних сумок, кобур та інших аксесуарів для оптимальної функціональності. Регульовані подушечки на плечах та пояс забезпечують зручну та персоналізовану посадку, а міцний склад матеріалів робить його ідеальним для використання у різних умовах.

Бренд: Rothco.

Країна реєстрації бренду: США.




Характеристики

Матеріал жилета
  • 1000D Кордура Нейлон
Додаткові характеристики
  • Броня в комплект не входить
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами