Ніж Cold Steel Counter Point XL, 10A (10AA)

Довжина клинка, мм
  • 152

Ніж Cold Steel Counter Point XL, 10A (10AA)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 27 оцінок )

7 985

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Cold Steel Counter Point XL оснащений клинком з класичною шпилястою формою. З одного боку лезо має симетричну гладку заточку, зі спусками від середини клинка, з іншого - половину довжини обуха займає фальш-грань. Клинок виготовлений з японської стали AUS-10A. У підстави клинка розташований двосторонній шпенек що робить зручним розкриття ножа як для правшів, так і для лівшів.

Рукоять ножа Counter Point XL виготовлена ​​з пластику Griv-Ex, зносостійкого і практичного матеріалу, стійкого до ударних навантажень. У рукояті зроблені 4 півдюймових отвори для полегшення ваги і поліпшення хвата самого ножа.

Дуже вдало виконана подпальцевая виїмка: вона досить велика, що дозволяє впевнено тримати ніж як прямим, так і зворотним хватом. На п'яті рукояті розміщується кліпса і отвір для темляка. Кишенькову кліпсу можна переставити в залежності від того, лівша ви або правша. Кліпса тримає ніж в кишені і на поясі дуже надійно. Механізм фіксації леза - практично не піддається руйнації Tri-Ad Lock ™.

Ніж може бути використаний і на пікніках, і в місті в якості ножа самооборони. Має переваги в якості матеріалів, міцності, довговічності. Це надійний і дуже харизматичний ніж, оптимальний вибір для тих, хто любить ножі великого розміру.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що помістяться в кишеню штанів, куртки або до невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Cold Steel фірма яка володіє феноменальною популярністю у любителів ножів у всьому світі. Навіть якщо ви новачок в ножовий сфері, як би ви не старалися, ви не зможете залишити без уваги ножі цього американського бренду.

Без перебільшення можна сказати що сьогодні Cold Steel - це легенда ножовий галузі, вироби якої прикрашають колекції, виблискуючи "холодної сталлю" на полицях і сидять на кишенях як ножів повсякденного використання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 152
Загальна довжина, мм
  • 333
Додаткові характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Вага, г
  • 224
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».