Тепловізійна насадка INFIRAY (iRay) Mate MAL38

Тепловізійна насадка INFIRAY (iRay) Mate MAL38

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

141 313

120 000

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) MAL38

Нічне полювання має свої особливості, її віддають перевагу шанувальникам екстриму. Але вона неможлива без спеціального телевізійного обладнання, яке дає змогу «видіти» цілі в умовах повної темряви. Такі прилади можна придбати в інтернеті, але вартість повноцінного пристрою досить висока. Для тих, хто хоче мати можливість спостерігати за об'єктами вночі та водночас заощадити на купівлі тепловізора, є тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) MAL38. Це компактний вдосконалений прилад, який можна помістити на улюблену зброю та отримати додаткові можливості.

Технічні особливості насадки INFIRAY (IRAY) MAL38

Компанія INFIRAY (IRAY) представляє на ринку кілька лінійок популярних тепловізійних пристроїв. Їх насадки мають велику популярність завдяки функціональності, універсальності та зручності у використанні. Головною перевагою є бюджетна вартість моделі. Не потрібно купувати повноцінний тепловізійний прилад, набагато дешевше вийде придбати насадку з оптимальними технічними параметрами. Характеристики моделі INFIRAY (IRAY) MAL38 дають змогу отримати детальну інформацію в процесі спостереження, точно ідентифікувати об'єкт на чималій дистанції та зробити приладьний постріл по трофеї.

Модель MAL38 входить до серії з трьох пристроїв із вдосконаленими технічними параметрами. Насадка гарантує високу якість виявлення теплового об'єкта за допомогою впливу інфрачервоного променя. Використовується на приладах для точної стрільби, а також як монокуляр для спостереження. Ключові технічні параметри:

  • високочутливий сенсор із роздільною здатністю 384х288 пікселів;
  • тип ядра — iRay Vox 12 um;
  • дисплей типу OLED з роздільною здатністю 1024х768 пікселів;
  • частота зміни кадру — 50 Гц.

Теплові об'єкти легко виявити на відстані 2010 метрів. Візуалізація працює на основі теплових сигнатурів, високочутлива матриця здатна реагувати на температурні коливання. Висока ефективність спостереження зберігається навіть за динамічними об'єктами на дистанції приблизно 2 км.

Компанія гарантує якісну продуктивність завдяки широкому температурному діапазону. Застосовувати можна за мінусових показників. Перешкодою не буде сніг, дощ, туман, дим, рослинність та інші чинники. Чудова видимість на рівній місцевості, у горах і лісі. Такі можливості роблять насадку INFIRAY (IRAY) MAL38 корисною не тільки для мисливців, але й для рятувальників, військових і патрульних служб.

Оптика моделі INFIRAY (IRAY) MAL38

Оптичні можливості насадки INFIRAY (IRAY) MAL38 роблять її дуже популярною. У цій моделі представлений вдосконалений об'єктив і впроваджені нові методики оброблення зображень. Ключові параметри оптики приладу:

  • об'єктив — 38 мм;
  • збільшення покроково 1.0-4.0;
  • повний огляд — 12.3°×9.2°;
  • діоптрійне настроювання — -4~+5 D;
  • мінімальна дистанція фокусування — 1 м.

Об'єктив німецького дає змогу застосувати покращений алгоритм оброблення картинки. Також модель обладнана додатковою опцією Ultraclear, яка відповідає за рівень чіткості. Навіть у найскладніших умовах виходить яскрава, контрастна картинка без розмитості та шумів.

Модель INFIRAY (IRAY) MAL38 вирізняється дальністю виявлення. Заявлена відстань, на якій можливо визначити ціль, ідентифікувати її та точно деталізувати — 2100 метрів. Це дає змогу використовувати насадку на зброїні максимально безпечно. Стрілок розміщений далеко від об'єкта та має повну інформацію про нього. Водночас мисливець залишається повністю непоміченим. У потрібний момент робиться постріл, і бажаний трофей уже ваш.

Особливості експлуатації

Сама по собі насадка INFIRAY (IRAY) MAL38 ніяк не використовується, її потрібно закріпити на збройові спеціальним механізмом. Для цього не потрібні особливі навички. Підходить для роботи на гвинтівках різних калібрів, включно з великими. Користувач має можливість удосконалити свою улюблену зброю, купуючи та встановлюючи на ньому насадку INFIRAY (IRAY) MAL38. Не потрібно додатково застрягати.

Процес експлуатації вирізняється високою функціональністю і простотою. Корпус приладу виготовлений зі спеціального магнієвого сплаву, який гарантує міцність і стійкість до механічних пошкоджень. Герметичність дає змогу застосовувати в складних умовах, включно з з злином і снігопадом. Модель має високий імпульс дульної енергії до 6000 Дж. Комфорт у застосуванні забезпечується завдяки таким параметрам:

  • двойная батарея – Built-in battery + Infiray battery Pack;
  • автономна робота — 5-7,5 годин;
  • габаритні розміри — 138×62×71 мм;
  • вага — 500 грамів;
  • температурний діапазон – -20 до +40 градусів.

Модель обладнана рекордером, який дає змогу робити якісні фото та відео з можливістю подальшого транслювання. Усі матеріали зберігаються на карті обсягом 32 Гб. Під'єднатися до інших пристроїв, включно з мобільним телефоном, можна через модуль Wi-Fi. Розроблено спеціальні програми для різних операційних систем.

Характеристики

Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • 384x288
Мінімальна оптична кратність, х
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення