Тепловізор NiteHog Gecko 35 Pro (35 мм, 640х512, 1818 м)

Тепловізор NiteHog Gecko 35 Pro (35 мм, 640х512, 1818 м)

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

121 290

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Gecko5 Pr 3o - ергономічний та потужний тепловізійний монокуляр, який легко переносити і керувати ним однією рукою навіть за повної відсутності світла. Завдяки компактному розміру та легкій вазі Gecko 35 Pro можна у будь-який час помістити в кишеню. Вбудований лазерний далекомір може швидко визначити відстань до цілі. Ідеально підходить для полювання, пошукових робіт та спостереження за дикою природою.

ОБЛИВОСТІ:

ЯКІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

 

Gecko 35 Pro — тепловізійний монокуляр високої якості від німецької компанії NiteHog. Розроблений для максимальної продуктивності та фіксації всіх дрібних деталей під час спостереження на відкритому просторі. Лазерний далекомір дає можливість виміряти відстань до 800 м.

Gecko 35 Pro з LRF розширить ваші можливості як мисливця, а також покращить ваше бачення під час вашої наступної пригоди на природі. Gecko 35 Pro - це все, чого очікують сучасні мисливці та професійні любителі активного відпочинку.

ВИСОКА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ

 

Gecko 35 Pro має тепловізійний детектор 12 мкм з роздільною здатністю сенсора 640 x 512, фокусною відстанню 35 мм, вбудованим цифровим компасом і датчиком руху, змінним акумулятором, діоптрійним регулюванням і ергономічними елементами керування. Пристрій постачається з двома швидкознімним акумулятором, кожен з яких дозволяє використовувати пристрій до 6 годин.

ВБУДОВАНИЙ ЛАЗЕРНИЙ ДАЛЕКОМІР ДО 800 М

 

Gecko 35 Pro має вбудований лазерний модуль вимірювання відстані, який забезпечує як одиночне, так і безперервне визначення відстані, що допомагає точно фіксувати дальність до цілі. Лазер має клас безпеки 1M.

УЛЬТРА ЧИСТИЙ РЕЖИМ ДЛЯ СУВОРИХ УМОВ

 

Для кращого візуального ефекту Gecko 35 Pro підтримує холодні та теплі відтінки зображення. З налаштуванням холодного відтінку пристрій забезпечує чіткішу якість зображення з багатими деталями та яскравими ділянками. Налаштування теплого відтінку створює м’якше зображення, щоб уникнути втоми очей, спричиненої тривалим використанням.

PIP (КАРТИНКА В КАРТИНЦІ)

 

Ця функція дозволяє переглядати збільшене цифрове масштабоване зображення в окремому «вікні» одночасно з основним зображенням.

ЗБЕРЕЖЕННЯ ЦІКАВИХ МОМЕНТІВ

 

Тепловізор Gecko 35 Pro оснащений функцією відеозапису та фотографування зображення на вбудовану карту пам'яті 32 Гб. Файли зображень і відео будуть називатися за часом, тому рекомендується синхронізувати системний час і дату в налаштуваннях додатку перед використанням функції камери та відео.

ФУНКЦІЯ WI-FI

 

Прилад оснащений бездротовим зв'язком із зовнішніми пристроями (комп'ютером, смартфоном) через Wi-Fi.

ДОДАТОК

 

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення