Тепловізійна насадка INFIRAY (iRay) Mate MAL25

Тепловізійна насадка INFIRAY (iRay) Mate MAL25

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

127 913

108 000

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  1. Тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) MAL25

    Тепловізійні прилади сьогодні мають велику популярність. Вони застосовуються для виявлення теплових об'єктів уночі та в умовах поганої видимості. Але вартість таких пристроїв висока, може далеко не кожен. Рішенням у такому разі є купівля спеціального аксесуара, який дає можливість «вдягнути» вночі на дальній дистанції. Серед досвідчених мисливців популярною вважається тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) MAL25. Вона застосовується на збройові різних калібрів — і улюблена оптика стає корисною в нічну пору.

    Переваги насадки INFIRAY (IRAY) MAL25

    Тепловізійна насадка — це функціональний компактний аксесуар для нічного бачення. Він чіпляється на гвинтівку та дає можливість визначати цілі інфрачервоним методом. Процес використання допомагає зробити спостереження інформативним, зручним і результативним. Стрілку залишається тільки потрібного часу зробити точний постріл по мішені.

    Прилад випущений компанією INFIRAY, яка спеціалізується на тепловізійних пристроях із застосуванням вдосконалених технологій. У популярній лінійці є моделі для різних фінансових категорій покупців. Насадка INFIRAY (IRAY) MAL25 належить до бюджетного варіанту, її за доступною ціною можна придбати на сайті UkrOptica.

    Застосування нових технологій робить модель INFIRAY (IRAY) MAL25 вельми зажаданою на ринку. Лише кілька хвилин — і за допомогою потужного кріплення насадка поміщається на корпус зброї, вона стає «відчуваним» у нічну пору. Така особливість робить пристрій незамінним для мисливців, рятувальників, поліцейських і військових. До ключових переваг насадки можна віднести такі параметри:

  2. заявлена дистанція виявлення теплової мети — 1400 метрів;
  3. сучасні технології гарантують високу якість картинки незалежно від умов роботи;
  4. використовується на збройові різних калібрів;
  5. установлення здійснюється простим клацанням, насадка має фірмовий механізм кріплення.

Прилад підходить для роботи в лісі та на гірських схилах, перешкодою не є дим, туман, дощ, сніг, рослинність. Усі деталі чітко видно навіть на дальній дистанції. Стрілок отримує ключові дані про ціль, має інформацію про характер поведінки та в потрібний момент робить постріл у трофей.

INFIRAY (IRAY) MAL25 — комфорт в експлуатації

Тепловізійні насадки від компанії INFIRAY (IRAY) зручні у використанні, модель MAL25 не є винятком. Перевага приладу — енергоємний акумулятор. Він тримає заряджання понад 5 годин, незалежно від умов роботи. Сильний мороз не є перешкодою для застосування. Високу ефективність демонструє в діапазоні -25 +40 градусів.

Компактні габарити 132×62×68 мм дають змогу легко розмістити в рюкзаку та не створюють труднощів під час транспортування. Вага насадки — 460 грамів. Плюсом моделі є ергономічний дизайн і зручний інтерфейс.

Для корпусу використовується міцний сплав, що гарантує захист від вологи, пилу та механічних пошкоджень. Сильний дощ, снігопад і туман не можуть вивести з ладу прилад. Навіть занурення у воду на кілька хвилин завдяки герметичності корпусу не зашкодить насадці.

Оптимальні технічні параметри говорять про розширені можливості. Стрілок може на далекій відстані помітити тепловий об'єкт, отримати про нього максимально точну інформацію, ідентифікувати та зробити постріл. Висока якість виявлення гарантується навіть в умовах нульової видимості. Частота кадрів дає змогу вести спостереження за рухомими об'єктами.

Оптичні можливості INFIRAY (IRAY) MAL25

Оптика — це ключовий компонент усіх тепловізійних пристроїв, включно з насадками. Від її продуктивності залежить результативність застосування аксесуара. Можливості INFIRAY (IRAY) MAL25 говорять про максимальну інформативність на відстані приблизно 1,5 км. Отримана картинка вирізняється чіткістю, контрастністю, яскравістю. Виключається можливість появи шумних і розмитих зображень, коригування відбувається в автоматичному режимі.

Головні параметри оптики:

діаметр об'єктива — 25 мм; поле огляду — 18.4°×13.8° на відстані 100 метрів; можливість збільшення зображення — 1.0.

Найприємнішим моментом є вартість. Купити оригінальну насадку INFIRAY (IRAY) MAL25 можна набагато дешевше, ніж повноцінний тепловізійний пристрій. Крім того, досвідчені стрілки не люблять міняти зброю, є можливість вдосконалити улюблену гвинтівку, прикріпивши на неї насадку. У такому разі не потрібне додаткове приладювання.

Технічні параметри

Модель INFIRAY (IRAY) MAL25 займає почесне місце в популярній лінійці бренда. Вона обладнана технологічними новинками, які забезпечують популярність. Ключові технічні характеристики:

потужний тепловізійний блок із матрицею з роздільною здатністю 384x288 пікселів; дальність виявлення цілі — 1400 метрів; кадри змінюються з частотою 50 Гц; висока чутливість гарантує отримання чіткого зображення; екран OLED з роздільною здатністю 1024 × 768.

Характеристики

Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • Разрешение матрицы - 640X512
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення