Тепловізійний приціл Dahua Thermal Scope C435

Тепловізійний приціл Dahua Thermal Scope C435

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 24 оцінок )

81 700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Dahua Thermal Scope C435 поєднує в собі чудову продуктивність, широкий набір функцій і надійність. Стійкість до потужної віддачі до 6 тис. Дж говорить про високу якість конструкції і міцності. 

Довгофокусний германієвий 35-міліметровий об'єктив з діафрагмою F1.0 забезпечує високу якість оптики і дозволяє збирати максимальну кількість теплової енергії для створення чіткого і деталізованого зображення на далеких відстанях.

Завдяки просунутому тепловому сенсору і оптичній системі, видає вражаючу дальність виявлення по тепловому випромінюванню до 1,9 тисячі метрів. Це значно розширює можливості спостереження.

Оснащений сенсором Vox з роздільною здатністю 384x288, який видає високоякісне зображення з високою деталізацією. Це дозволяє легко визначати і ідентифікувати об'єкти на великих відстанях навіть в умовах низької освітленості.

Сенсор Vox має піксельний розмір 12 мікрометрів, що гарантує більш точне і чітке зображення. Менший розмір пікселя дозволяє вловлювати більше деталей.

ІЧ-матриця, покрита оксидом ванадію (VOx), володіє високою чутливістю і точністю відтворення теплових зображень. Тобто можна буде виявляти навіть слабкі теплові сигнатури і надає оператору детальну інформацію про спостережувані об'єкти.

Висока чутливість і NETD (шумовий еквівалент температури різниці) менше 30 мК гарантують високу ефективність детектування теплового випромінювання.

OLED-дисплей з роздільною здатністю 1440x1080 забезпечує високу яскравість, контрастність і чіткість. Це дозволяє оператору отримувати детальну інформацію про спостережуваний об'єкт.

Підтримує запис відео і знімків, що дозволяє зберігати і документувати спостережувані об'єкти або події, що відбуваються. Вбудований накопичувач на 16 ГБ надає достатньо місця для зберігання відео і знімків. 

Ступінь захисту IP67 означає, що приціл повністю захищений від пилу і має високий ступінь водонепроникності. Може надійно працювати навіть в умовах несприятливої погоди, включаючи дощ, сніг або пилові середовища.

Характеристики

Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • VOx неохолоджена решітки фокальної площини
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення