Тепловізійний приціл AGM Rattler TS19-256

3 відгуки

Код:  412591980

Тепловізійний приціл AGM Rattler TS19-256

3 відгуки

Код:  412591980

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

51 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл AGM Rattler TS19-256 належить до серії Rattler, яка відома своїми малими габаритами і легкістю. Завдяки компактній конструкції і низькій вазі, приціл є портативним і зручним у використанні. Розроблений таким чином, щоб відповідати великій кількості збройових платформ.

19-мм германієва лінза мінімізує втрати світла і забезпечує максимально можливе проникнення інфрачервоного випромінювання. Завдяки цьому, приціл забезпечує високу чутливість і чіткість зображення навіть в умовах низької освітленості.

12-мікронний термодатчик має здатність реєструвати навіть найслабші теплові сигнали. Дозвіл 256x192 створює високу деталізацію і чіткість зображення.

0,39-дюймовий OLED-дисплей забезпечує яскраве, різке і чітке зображення. Роздільна здатність екрану становить 1024×768 пікселів, що гарантує високий контраст і відмінну передачу кольору.

Використовує передові технології обробки зображення: адаптивне автоматичне регулювання посилення (АРП) дозволяє прицілу автоматично підлаштовуватися під умови освітленості; технологія динамічного поліпшення деталей (DDE) усуває пікселізацію і підвищує чіткість, особливо в областях з низьким контрастом.

Функція запису і фото зображень дозволяє записувати відео і робити фотографії прямо з прицілу. Користувач може зберігати важливу інформацію на вбудованій пам'яті прицілу або на знімній карті пам'яті.

Є модуль Wi-Fi, завдяки чому користувач може підключатися до прицілу за допомогою свого смартфона, планшета або іншого пристрою через додаток AGM Connect, а також передавати тепловізійні зображення і відео з прицілу на свій смартфон. 

8-кратний цифровий зум дає можливість масштабувати зображення для отримання більш детального огляду або наближення до об'єктів на великих відстанях. 

Працює до 4,5 годин безперервно при використанні двох батарей CR123. Також, має роз'єм USB-C, за допомогою якого можна застосувати зовнішнє живлення. 

Швидкознімне кріплення дозволяє легко і швидко перемикатися між використанням тепловізійного прицілу і монокуляра. Присутня можливість вимірювання відстані до цілі безпосередньо на прицілі. 

Володіє високим ступенем захисту від вологи і зовнішніх впливів згідно стандарту IP67.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Час автономної роботи, год
Матриця
  • VOx неохолоджена решітки фокальної площини
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення