Кронштейн бічний АК / Сайга з планкою weawer, швидкознімний

Планка кронштейна

Кронштейн бічний АК / Сайга з планкою weawer, швидкознімний

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

3 960

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кронштейн бічний АК / Сайга з планкою weawer, швидкознімний

Низькопрофільний швидкознімний бічній кронштейн з планкою Вівера для кріплення оптичних і коліматорних прицілів на "ластівчин хвіст" карабінів на базі АК, Сайга, Кабан.

Опис товару:

Ідеальний варіант для кріплення оптичних і коліматорних прицілів для власників карабінів обладнаних заводським боковим припливом "ластівчин хвіст" (АК-74, АКС-74У, АК-100х, карабіни Сайга і Вепр).

Кронштейн нашої компанії фрезерован з міцного алюмінієвого сплаву марки Д16Т. Високоміцна із загартованої сталі система фіксації кронштейна не тільки дозволяє швидко встановити або зняти кронштейн без використання спеціального інструменту, але і гарантує повернення "в нуль" при повторній установці.


Основними перевагами цієї моделі, є її невелика вага (206гр) і низькопрофільність - планка Вівера розташована лише на кілька міліметрів вище кришки ствольної коробки, що дозволяє використовувати оптичний або коліматорний приціл без подщечнка.

Довжина планки Пикатинни 172мм, що дозволяє встановити як габаритні приціли нічного бачення, так і коліматорні приціли з збільшувальним модулем (magnifier).

Примітка: для власників карабінів БЕЗ заводського бокового припливу для кріплення оптичних прицілів. Кріплення "ластівчин хвіст" можна придбати окремо, врахуйте що його установка зажадає деяких зусиль. Справа в тому, що в заводських умовах установка припливу проводиться на етапі складання ствольної коробки до її гнучкі з допомогою 16-тонного пресу. Природно при зібраної ствольній коробці, постукування выколоткой з заклепками, що деякі "майстра" видають за установку недостатньо. Надійну фіксацію кронштейна забезпечує або надійна фіксація заклепок з допомогою спецінструменту (наприклад пневмомолота) або точкове зварювання, з подальшою обробкою місць зварювання. Так що якщо карабін не обладнаний цією планкою, рекомендується чи знайти хорошого збройового майстра, або звернути увагу на кришку ствольної коробки з планкою Вівера.
 

 

Технічні параметри:

 

  • Матеріал: Сплав Д16Т
  • Довжина планки Вівера для кріплення оптичних або коллиматорныз прицілів: 172мм
  • Маса: 206 гр

Характеристики

Планка кронштейна
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Алюмінієвий сплав
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами