Навушники активні тактичні протишумні Impact

Навушники активні тактичні протишумні Impact

Продавець:Выгода

4.3/5  ( 18 оцінок )

1 089

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Повноцінні активні навушники, вони забезпечують якісний звуковий захист органів слуху і водночас посилюють навколишні звуки до комфортного рівня – наприклад, розмовної мови. Система навушників працює на блокування або приглушення імпульсних звукових хвиль великої гучності. Цей пристрій оснащений стереофонічними мікрофонами, які дозволяють визначити напрямок звуку. Купити навушники рекомендується мисливцям та стрілкам, які хочуть розширити можливості комунікації та орієнтування.

Функція шумозаглушення, перетворює шум з високими децибелами, зібраний на 360 градусів, в діапазон прийнятності для людського слуху. Безпека забезпечується посиленням без спотворень (до 82 дБ безпечних) важливих низькорівневих звуків, таких як мова і голосові команди. Захист забезпечується негайним блокуванням всіх звуків вище 82 дБ. Подвійний мікрофон автоматично обробляє шум вище 82 децибел, а коефіцієнт шумоподавлення становить 22 NRR і може вловлювати та посилювати навколишні звуки.

Ці навушники, розроблені для використання в польових умовах, мають низькопрофільні амбушюри, які не заважають при прицілюванні. М'яке наголов'я забезпечує комфорт, а телескопічні дужки забезпечують надійну індивідуальну посадку. Зовнішній аудіороз'єм дозволяє використовувати дані навушники як стереонавушники при підключенні до MP3-плеєрів, мобільних телефонів або інших джерел звуку.

Особливості:

  • Завдяки кращому шумоподавленню звук внутрішніх підсилювачів дуже природний та чистий.
  • Ергономічне оголов'я з м'якою підкладкою зменшує тиск на голову для максимального комфорту.
  • Компактна складна конструкція для зручного зберігання та зручного розміщення у сумці, рюкзаку чи портфелі, займаючи лише невеликий простір.
  • Зовнішні аудіороз'єми дозволяють використовувати навушники як стереонавушники при підключенні до MP3-плеєрів, мобільних телефонів або інших джерел звуку.
  • Ідеально підходить для стрільби, полювання, спортивних заходів, столярних робіт та догляду за газоном, особливо підходить для роботи з важкою технікою.

Інструкції з використання:
1. Поєднайте адаптер Bluetooth з аудіопортом. Переконайтеся, що застібка знаходиться у правильному положенні на базі дзвінка. Потім натисніть на інший бік.
2. Переконайтеся, що пряжка адаптера правильно прикріплена до основи кільця амбушюру. Після встановлення вставте штекер в аудіороз'єм.
3. Натисніть і утримуйте, щоб увімкнути/вимкнути.
4. Після включення знайдіть "адаптер HL", натисніть , щоб підключити.
5. Адаптер блиматиме синім світлом, коли він працює. Якщо він блимає червоним, це означає, що батарея розряджена.
Ви також почуєте «Низький заряд батареї» під час використання.
6. Пристрій автоматично під'єднається до адаптера, якщо він був підключений раніше. Вимкніть Bluetooth, щоб підключити інший пристрій.
7. Натисніть кнопку «Відтворення/Пауза». Натисніть двічі, щоб активувати голосову допомогу.

Характеристики:

  • Стандарт Bluetooth: Bluetooth v5.1
  • Відстань передачі: 30 метрів
  • Матеріал: ABS
  • Колір зелений
  • Застосування: Для стрільби, полювання, спортивних заходів, навчання, столярних робіт та догляду за газоном, відмінно підходить для роботи з важкою технікою або ландшафтними роботами.

Характеристики

Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами