Моноблок ROME Decumanus M3-QM d - 34 мм. Сплав. Picatinny

Моноблок ROME Decumanus M3-QM d - 34 мм. Сплав. Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

20 643

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Моноблок ROME Decumanus M3-QM з діаметром посадкового місця 34 мм визначається як одне з найвдосконаліших та найфункціональніших кріплень для оптики.

 Кріплення для оптичних прицілів – це критичний елемент у виборі збройового комплексу, який забезпечує бездоганне з'єднання між оптичним прицілом та зброєю.

Серія моноблоків ROME Decumanus виготовлена з високоякісного сплаву алюмінію 6082 та 7075, відзначається неперевершеною якістю виготовлення та конструкцією, що дозволяє розширювати можливості моноблока за допомогою різноманітних аксесуарів.

Серед характерних особливостей цієї лінійки слід відзначити наявність шести гвинтів для надійного закріплення кілець, вбудований бульбашковий рівень для точного вирівнювання та спеціальні місця для монтажу різноманітних аксесуарів.

Моноблоки Decumanus, залежно від модифікації, можуть відрізнятися діаметром посадкового місця, конкретними інтерфейсами та методами монтажу на зброю.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами