Кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount. d - 30 мм. BH 19.5 мм

Кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount. d - 30 мм. BH 19.5 мм

Продавець:AstreiaUpgrade

16 758

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швидкоз'ємне кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount з діаметром 30 мм і висотою боєзапобіжника 19.5 мм

 - це надійне та універсальне рішення для встановлення різних прицільних пристосувань на карабіни Blaser. Серія HMS-SAMO пропонує варіації, що враховують різні типи посадкових місць, забезпечуючи точність та стабільність.

Ці кріплення виготовлені з високоякісної сталі, що гарантує їхню високу зносостійкість та надійність кріплення на будь-якому посадковому місці. Моноблочний швидкознімний кронштейн HMS з двома кільцями діаметром 30 мм спеціально розроблений для карабінів Blaser.

Особливістю цього кріплення є фірмовий замикаючий механізм HMS SAMO, що функціонує як аналог оригінальних замків Blaser. Знімні кільця дозволяють швидко змінювати прицільні пристосування. Регулювання кронштейна виконується звичайним ключем Torx, що робить процес зручним та простим.

Оберіть швидкоз'ємне кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для забезпечення стабільності та точності у вашому стрільбищі.
 

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами