Кільця Warne Maxima Fixed Rings. d - 25.4 мм Low. Weaver/Picatinny

Кільця Warne Maxima Fixed Rings. d - 25.4 мм Low. Weaver/Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

2 940

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія Warne MAXIMA Fixed Rings

 - представляє надійні сталеві кільця, спеціально розроблені для постійного монтажу оптичного прицілу на зброю. Їхні особливості роблять їх винятковими серед аналогів, забезпечуючи надійність і простоту використання.

Кільця відрізняються вертикальним розрізом, що робить їх унікальними порівняно з традиційними горизонтальними моделями. Це відмінно виділяє їх серед конкурентів і підкреслює стиль кронштейнів Warne.

Затискання оптики досягається за допомогою двох пар гвинтів на кожному кільці (2 зверху і 2 знизу), що гарантує надійну фіксацію конструкції на планці Weaver/Picatinny.

Кожне кільце оснащене упором, що запобігає зрушенню прицілу внаслідок віддачі, особливо ефективне для вогнепальної зброї з потужним калібром. Вони доступні для оптичних прицілів з трубкою діаметром 1" (25,4 мм) або 30 мм, і є вибір модифікацій різної висоти, практично підходять під будь-які розміри об'єктивів. Крім того, кільця мають чорне матове покриття.

Це рішення від Warne - це не просто кільця, а високоякісне та доступне рішення для монтажу вашого оптичного прицілу на зброю. Поєднання високої якості і помірної ціни робить їх вигідним вибором для будь-якого стрільця.
 

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами