Кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount. d - 30 мм. BH 12 мм

Кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount. d - 30 мм. BH 12 мм

Продавець:AstreiaUpgrade

16 758

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швидкоз'ємне кріплення Henneberger Blaser HMS-SAMO для Blaser Saddle Mount з діаметром 30 мм і висотою боєзапобіжника 12 мм

 - це ідеальний вибір для установки різних прицільних пристосувань на карабіни Blaser. Серія HMS-SAMO пропонує різні варіації, враховуючи різні типи посадкових місць, що робить їх універсальними для великої кількості моделей.

Ці кріплення виготовлені з високоякісної сталі, надаючи їм високу зносостійкість і надійність кріплення на будь-якому посадковому місці. Моноблочний швидкознімний кронштейн HMS з двома кільцями діаметром 30 мм розроблений спеціально для карабінів Blaser.

Особливістю цього кріплення є фірмовий замикаючий механізм HMS SAMO, який є еквівалентом оригінальних замків Blaser. Крім того, кільця можна легко зняти, а регулювання кронштейна відбувається за допомогою звичайного ключа Torx, що робить процес налаштування зручним та ефективним.

Нехай ваша оптика буде надійно закріплена завдяки швидкоз'ємному кріпленню Henneberger Blaser HMS-SAMO. Оберіть надійність та точність для вашої стрільби.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами