M-Tac кобура універсальна Elite Rights Multicam

Розмір
  • 64*32*22 мм

M-Tac кобура універсальна Elite Rights Multicam

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

1 881

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна тактична кобура M-Tac виготовлена з ламінованої Cordura 500D за технологією Laser Cut. Регулюється за розміром і підходить під більшість пістолетів, починаючи від ПМ і до Форт-14ТП, а також під Glock 17. Пістолет в кобурі закріплюється регульованою стропою з кнопкою від світового бренду YKK і липучкою велкро. Легко кріпиться на ремінь за допомогою MOLLE інтерфейсу і дозволяє швидко витягнути зброю в потрібний момент.

Матеріал  Cordura 500D
Стропа:  Mil-Spec
Фурнітура:  YKK

Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і сил спеціального призначення. В основному це матеріали з лінійною густиною 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в деньє (denier). Ця одиниця виміру в основному застосовується для нейлонових виробів. Відповідно - чим вище цей показник, тим щільніше і важче тканина. Фізико - технічні тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000Н, роздирання - близько 150Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, підсумки або куртка. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно, пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

M-TAC КОБУРА УНІВЕРСАЛЬНА ELITE


Універсальна тактична кобура від бренду M-Tac – це функціональний елемент спорядження, який буде незамінним у тому випадку, якщо Ви використовуєте різну короткоствольну зброю (пістолети) і не хочете придбавати окремі кобури для кожного з них. Завдяки продуманій конструкції, регулювання кобури під пістолет займе зовсім небагато часу, а якісні матеріали гарантують зносостійкість виробу.



Модель доступна в таких кольорах:
• Black
• Coyote
• Multicam
• Ranger Green

На виробничих потужностях бренду М-ТАС випускається широкий асортимент тактичного спорядження, яке за якістю успішно конкурує із закордонними аналогами. Все це завдяки відповідальному підходу до виробництва, а також використанню сучасних матеріалів і технологій. Універсальна кобура від М-ТАС є яскравим прикладом, тому Ви можете переконатися в цьому самі.



Ідея створення кобури подібної конструкції спала на думку спортсменам. На відміну від військових, що використовують обмежену кількість пістолетів, у спорті (зокрема, в пейнтболі) зброя може змінюватися і мати різноманітні розміри. Універсальна кобура, що підходить практично під будь-який пістолет, стала блискучим рішенням проблеми.

Принцип роботи даної моделі надзвичайно простий і складається з декількох кроків:
1. Щоб підігнати кобуру під пістолет, спочатку її треба розгорнути. Всередині знаходиться стропа Mil-Spec на велкро, яка слугує обмежувачем по довжині пістолета.



2. Регулюємо по довжині дану стропу.



3. «Загортаємо» кобуру навколо пістолета.









Досить один раз відрегулювати кобуру під зброю, щоб вона сиділа як влита. При цьому якщо ви міняєте пістолет, то підгонка кобури під новий не займе у вас більше хвилини часу.

Пістолет фіксується в кобурі за допомогою регульованої стропи Mil-Spec з кнопкою від світового бренду YKK



І спеціальним шнуром з липучкою велкро. Така конструкція надійно захищає від неконтрольованого розкриття і випадання пістолета з кобури.

Кобура виготовлена з ламінованої Cordura 500D за технологією Laser Cut. Cordura – міцний зносостійкий матеріал виробництва США, що витримує експлуатацію в суворих польових умовах, стійкий до вигоряння, деформації та стирання. Саме завдяки своїм характеристикам Cordura лідирує серед матеріалів для виробництва військово-тактичного спорядження та амуніції.



Краї кобури оброблені текстильною стрічкою.

Легко кріпиться на ремінь за допомогою MOLLE інтерфейсу, який розташований з тильного боку кобури.



За технологією Laser Cut прорізаються отвори в матеріалі, полегшуючи при цьому вагу самого виробу.

Універсальна кобура легко регулюється за розміром і підходить під більшість пістолетів (від ПМ і до Форт-14ТП, а також під Glock 17). Конструкція кобури дозволяє розмістити пістолет із ЛЦВ або підствольним тактичним ліхтарем.



На завершення слід зазначити, що універсальна кобура від М-ТАС стане незамінним аксесуаром, якщо Ви займаєтеся практичною стрільбою або не хочете купувати кілька кобур під різну зброю. Легка система регулювання дозволить швидко налаштувати кобуру під нову зброю, а надійна система фіксації захистить її від випадання й одночасно дозволить швидко витягти пістолет у потрібний момент.










Характеристики

Розмір
  • 64*32*22 мм
Колір
  • Камуфляжний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами